Kalkylator till Rovalin AB

Som Kalkylator/Entreprenadingenjör är du en av bolagets viktigaste medarbetare hos oss. Din position är en nyckelroll och det är meriterande att du har en relevant erfarenhet. Vi är en liten organisation där man får mandat och ansvar i rollen men där alla ställer upp för varandra även utanför sina respektive ansvarsområden.

Du kommer att arbeta tätt ihop med ägarna som kommer att se till att du snabbt kommer in i arbetet som kalkylator. Du kommer att komma till en arbetsplats med snabba beslutsvägar.
I rollen som kalkylator hos oss kommer din huvudsyssla vara att räkna på inkommande jobb, samt ha en tät dialog med beställarnas inköpare.
Du tillsammans med din chef upprättar projektavtal ihop med beställaren. Projektetet överlämnas därefter till projektchef som tar över för utförandet.
I slutet av projektet lämnar projektchefen en uppföljning till dig med resultat och information. Du kommer i en del av projekten även att vara med i slutregleringsfasen för att ge information om hur planeringen var i kalkylskedet.

Du har:
En adekvat ekonomi/ ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet.
Grundkunskap/ utbildning inom ekonomi och entreprenadjuridik.
Erfarenhet från bygg, mark- eller anläggningsbranschen är meriterande.

  • God datorvana
  • Goda kunskaper i Microsoft Office-programmen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift på svenska och engelska
  • Körkortsbehörighet: B

Dokumenterad yrkeserfarenhet från en liknande roll inom ekonomi och eller mark-anläggningsbranschen under några år är meriterande.

Vi ser att du är:
Affärsmässig, analytisk, strukturerad och noggrann.
Van vid att hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt.
Kommunikativ och har god samarbetsförmåga.
Duktig på siffror, ser både detaljer och helheten.

Rovalin AB erbjuder ett fritt och spännande arbete där din insats och ditt arbete kommer att ha en stor påverkan på företagets framtid och utveckling. Vi är belägna i fräscha lokaler tillsammans med vår produktionsenhet utanför Nykvarn. 
Ansöker gör du snarast via rubino.se då vi avser att tillsätta tjänsten omgående. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult i denna process Harry Rubino på 0733-763930. 
Välkommen med din ansökan!!!

Rovalin AB beläget i Nykvarn är Sveriges största fristående privatägda bolag inom grundläggningsbranchen. Rovalin erbjuder sina kunder helhetslösningar för grundläggningsarbeten inom pålning, borrning och spontning. Rovalin AB dimensionerar och utför slagna pålar i betong och stål/ Borrning av pålar och sponter, samt traditionella vibrodrivna spontarbeten. Vi är för närvarande ca 30st anställda och växer, omsättningen är idag ca 250 MSEK, läs mer på www.rovalin.se