Key Account Manager, KAM till SEAB

Logo SEAB 20221111.png

SEAB-Logo-GB-RGB.png

Vi fortsätter vår tillväxtresa och stärker upp vår försäljningsavdelning med en affärsinriktad Key Account Manager till den svenska marknaden


I rollen som Key Account Manager på SEAB, kommer du att ha eget ansvar för några av våra största och viktigaste kunder på den svenska marknaden samt att bearbeta en del nya kunder och affärsområden. Du kommer att arbeta självständigt med att utveckla dessa samarbeten på central nivå och driva lönsamhet och utveckling hos kunden där resultatansvaret är ditt. Du arbetar även med att säkerställa och följa upp våra aktiviteter och kampanjer hos kund och rapporterar direkt till vår Försäljningschef.

Vi söker dig som har en stark drivkraft och stort engagemang med fokus på resultat. Du är van att arbeta självständigt och gillar ett högt arbetstempo och bör ha en strävan att utveckla dig och vår affär hos våra kunder. Vi är en liten och effektiv organisation där du behöver vara en smidig kugge mellan oss och kunden.

Vi tror att du har god erfarenhet från en liknande roll som KAM sedan tidigare. Du bör ha erfarenhet från att ha arbetat med snabbrörliga varor inom FMCG, Servicehandel eller Fackhandeln. Du har goda dokumenterade resultat med dig från dina tidigare roller. Meriterande om du har akademisk examen men inte nödvändigt. Du skall ha körkort och obehindrat kunna uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Viktigt för att lyckas är att du är analytisk, drivande, tar initiativ och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du måste vara stark i din personlighet, en god kommunikatör, kreativt positiv och lösningsorienterad samt vara en god lagspelare. Du skall ha en affärsmässig känsla och förmåga att på ett professionellt sätt framföra budskap.

Rollen som KAM hos oss är en strategisk nyckelroll med ett stimulerande och utmanande arbete. Du blir en del av ett välrenommerat och välskött företag med goda möjligheter att bli framgångsrik i din roll.

Vi finns i trevliga lokaler i Charlottenbergs Gård i Sigtuna. Företaget präglas av en informell företagskultur där det är högt till tak, vi trivs och är professionella i våra roller. Tjänsten innebär resor och c:a 30-40 övernattningar årligen. Placeringsort Stockholm.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Harry Rubino på nummer 0733-763930.

Ansöker gör du snarast genom att skicka CV och Personligt brev via www.rubino.se

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

SEAB etablerades på 60-talet och är i dag Nordens största distributör av bland annat bilvårdsprodukter. Förutom konsumentprodukter ingår även professionella produkter för rekonditionering, maskintvätt samt serviceanläggningar för bilvård. Turtle Wax, STP, Armor All och Wunderbaum är internationellt välkända produkter som finns på de flesta biltillbehörsbutiker och bensinstationer. Mer tekniska produkter som WD-40, Gorilla Glue, Hammerite med flera, distribueras även via gör-det-själva butiker samt järn-, bygg- och färghandel. SEAB är miljöcertifierade sedan år 2002 enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 sedan 2015.

SEAB Group sysselsätter totalt ca 150 personer i Norden och omsätter cirka 600 miljoner kronor per år. Huvudkontor och lager finns i Sigtuna samt kontor i Norge, Danmark och Finland. Läs mer på: www.seab.se