Key Account Manager verktyg, placering Köping

150310_Composing_PrecisionComponents-Titel_25,41x4,84.jpg

Oerlikon Balzers Coating är en världsledande leverantör av ytbeläggningstjänster.
Oerlikon har under de senaste åren gått från att vara en produktleverantör, till att erbjuda kundspecifika helhetslösningar för att förbättra och effektivisera produktionen till kunderna. Läs mer på: www.oerlikon.com/balzers/se/
Nu söker vi en driven och affärsorienterad:

 

KAM Verktyg, med placering Köping

I rollen som KAM hos oss innebär att du arbetar lösningsorienterat med att utveckla försäljningen hos några av våra största kunder i närområdet. Du arbetar nära kunden som rådgivare och med att inspirera till en förbättrad och effektiviserad produktion.
Du ingår i en organisation med internationell prägel med en god lokal förankring.
Du ansvarar för din egen budget och rapporterar till Försäljningschefen i Stockholm. 

Vi söker därför dig som med driv och engagemang, utgångspunkt Köping vill arbeta med säljorganisationen att identifiera och skapa goda och lönsamma affärsmöjligheter.
Detta genom att föreslå lönsamma och hållbara miljömässiga lösningar för våra kunder. Rätt person kommer att självständigt ansvara för att driva försäljningen mot tydligt uppsatta mål tillsammans med vår säljteam och i nära samarbete med produktionsverksamheten.

För att lyckas är det är viktigt att du har ett nyfiket drag, modet att kunna fråga och en vilja av att lära dig mer varje dag. Du är drivande i din personlighet och är en relationsbyggare som vårdar och utvecklar dina affärsrelationer långsiktigt.
Vi säger detta för att vi är övertygade om att detta är nycklarna i att lyckas och arbeta vidare på vår utmejslade strategi: Att inte sälja produkter utan erbjuda lösningar som underlättar och effektiviserar produktionen för våra kunder.

Du är säker och van i rollen som säljare/affärsman och har goda resultat med dig sedan tidigare samt vet vad som krävs för att lyckas.
Meriterande men kanske inte avgörande är givetvis om du har en förståelse för vad som är viktigt för, branschen, våra kunder, deras vardag och deras kunder.
Du gillar att hålla dig uppdaterad på branschtrender, produktnyheter och i vilken riktning vårt affärsområde utvecklas. Du kommer även att få bygga relationer med olika delar internt i vår organisation i allt från: sälj, produktion, ekonomi, lokalt och internationellt. Du har körkort och behärskar svenska och engenska obehindrat i tal och skrift.

Vi erbjuder ett spännande arbete där rätt person kommer att få utvecklas genom att arbeta med lösningar som är branschledande i en internationell organisation med en stark lokal förankring. Du kommer att få kollegor som är engagerade i att utveckla lösningar och ständiga förbättringar för våra kunder inom tillverkningsindustrin. 

Ansökan
Välkommen in med din ansökan. Denna rekrytering genomförs i samarbete med Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930. Intervjuer kommer att ske löpande. 

Oerlikon Balzers är världsledande leverantör av ytbeläggningar som maximerar produktivitet, driftsäkerhet och ekonomisk vinning för alla typer av företag som arbetar med produktionsverktyg och precisionskomponenter. Vi tillverkar tunna slitageskyddande och friktionsminskande skikt som är hårdare än stål. Oerlikon Balzers Coating Sweden AB omsätter ca 100 miljoner SEK med 60 anställda. Nordiska beläggningscentra finns i Stockholm, Köping, Halmstad, Helsingfors och Espoo i Finland.