Kundansvarig innesäljare industri till Sifvert Skruv AB

Sifvert-logga-m-text_15cm_300dpi_cmyk-genomskinlig.jpg

Är du en lyhörd och driven innesäljare med branschkunnande från industrisektorn och har förmåga att skapa, utveckla och vårda goda kundrelationer? Söker du dig till ett stabilt och välrenommerat företag i branschen? Då ser vi fram emot din ansökan!

Som innesäljare på Sifvert Skruv har du ansvar för en mängd olika uppgifter. Du kommer att ha kundansvar för ett antal kunder där du ansvarar för hela säljprocessen, offertförfrågningar, uppföljning av offerter, ordermottagning och du är ansvarig för kundens avtal och prissättning. Du ansvarar helt enkelt för kundens utveckling och vårdar kundrelationen för dessa kunder. I rollen som innesäljare så förväntas det att du är proaktiv och på egna initiativ tar kontakt med kunder för att sälja och marknadsföra våra produkter/tjänster. Kundbesök förekommer för att vårda kundrelationen eller bistå kunden på plats vid behov. Du arbetar tillsammans med övriga i säljorganisationen mot uppsatta mål och du ska trivas med att arbeta i ett mindre team. En del av ditt arbete innebär också att vara ett internt stöd till övrig säljorganisation med bl.a. offertarbete osv. Vårt kontor ligger i Västberga industriområde i Södra Stockholm.

Våra kunder finns idag främst inom tillverkande industri och tillhörande segment. Vi ser det därför som extra meriterande om du har erfarenhet från dessa branscher och kanske har kommit i kontakt med fästmaterial på ett annat sätt tidigare. Du rapporterar till försäljningschefen.

Vem trivs här?

– Du är en utåtriktad innesäljare som trivs med kundkontakter och vill vara en del av ett företag som uppmuntrar personligt engagemang, utveckling och hög servicekänsla.

 – Du tycker försäljning och att göra affärer är roligt men har också intresse för administration. 

– Du är driven och självständig och tycker om att jobba både självständigt och i team

– Du kan hålla ett högt tempo, är strukturerad och ordningsam och är van vid att följa upp ditt eget arbete.

– Vi tror du har minst gymnasial utbildning, kan officepaketet, speciellt Excel och har B-körkort

– Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska

– Du har ett par års erfarenhet från liknande roller och har haft kundansvar tidigare.

Vi erbjuder dig:

– Ett mycket fritt och självständigt arbete där du kan påverka både din och företagets framtid

– Positiva kollegor med lång erfarenhet som kommer att stötta dig i arbetet

– Intern utbildning på produkter och annat du behöver för att klara dig

– Goda marknadsmässiga villkor för rätt person

    Urval sker löpande. Mer information om företaget hittar du på www.sifvert-skruv.se och vill du ställa frågor kring tjänsten kontaktar du antingen ansvariga rekryterare, David Andersson på 076-2984650 eller Harry Rubino på 073-3763930.

    Sifvert Skruv AB är skruvspecialist och lagerhåller ett brett sortiment av fästelement, bultar, skruvar, muttrar och bygginfästningar. Sifvert Skruvs styrka ligger i det kompletta breda sortimentet med snabba leveranser direkt från lager och ett kundanpassat leveranskoncept. Vi är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade och har kollektivavtal.

    https://www.sifvert-skruv.se/sifvert-skruv-videos