​Offertingenjör/Teknisk support till Gebwell Sverige AB, Stockholm

Offertingenjör/Teknisk support till Gebwell Sverige AB

gebwell-logo2.png   Bild Gebwell.jpeg
GEBWELL SVERIGE AB söker en driven, kunnig och engagerad person som kan arbeta med vår offert och orderhantering samt avlasta säljorganisationen med telefonsupport i första hand.

 

 

 

Rollen innebär att i första hand att hantera kundförfrågningar till en offert för att kunna leverera affärsmässiga erbjudanden för att säkerställa vår affär. Dessutom följa upp erbjudandet för att omvandla förslaget till order, sammanställa och rapportera utfall. Samarbeta med våra fältsäljare för att kunna leverera rätt produkt till vår kund och bygga förståelse för vad som är avgörande för kundens beslut. Analysera marknaden vad gäller konkurrensläget och trender och hålla sig uppdaterad om produkter och priser. Bygga ett nära samarbete och upprätthålla och utveckla nödvändiga kontakter med vår fabrik i Finland

Vi söker dig som har lägst en gymnasieutbildning med ev högskola eller motsvarande likvärdig erfarenhet. Meriterande är produktkännedom inom VVS. Du ska ha datavana och goda kunskaper i Office 365, i synnerhet inom Word och Excel. Meriterande är erfarenhet från branschen, ingenjörsutbildning eller liknande. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person kommer vi att i första hand värdesätta egenskaper såsom driv, energi och noggrannhet i din personlighet. Du är van att arbeta självgående och lösningsorienterat, gilla att få en teknisk utmaning på bordet och arbeta strukturerat och noggrant. Du skall vara service och kundorienterad då detta många gånger är avgörande för kundens beslut. 

Din roll kommer att vara en viktig pusselbit i vår organisation och rätt person kommer att få vara med på en spännande resa där Gebwells ambitioner är höga och utmanande. Vi sitter i trevliga lokaler i Älvsjö. 

Ansöker gör du genast om du känner att rollen är rätt för dig då vi behöver tillsätta tjänsten snarast. 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930 

Gebwell är ett företag som växer och är marknadsledande inom flera områden inom värme och fjärrvärme i Finland. Företag har rötterna och huvudkontoret i Leppävirta, Finland och finns med egen personal i Sverige, Norge och Polen.
Gebwell Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Gebwell OY från Leppävirta. Finland och bildades 2015. Man arbetar över hela Sverige, med huvudkontor i Älvsjö, Stockholm. Den Svenska verksamheten består av 8 medarbetare med tyngdpunkt på försäljning och kundvård. Order, logistik, eftermarknad och kundsupport sköts för närvarande främst från den Finska organisationen. Lär mer på www.gebwell.se