Privatmarknadsansvarig Södertälje Sportklubb

sodertaljesk.gif

SSK har en stabil plattform, en ny plan för framtiden är påbörjad. Vi har en ny sportslig ledning med en tydlig och klar vision. 

 

Nu söker vi en person som kan ansvara och driva vårt viktiga område Privatmarknad.

Södertälje Sportklubb har ett varumärke som är ett av de starkaste inom svensk ishockey, dessutom har vi en riktigt bra arena för såväl matcher som evenemang och möten. Vi spelar i HockeyAllsvenskan denna säsong.

SSK har en av Sveriges största ungdomsverksamheter inom ishockey och konståkning samt en av Sveriges största tjejhockeyverksamheter med damlag i näst högsta serien på väg till den högsta.

Vi är taggade till tusen och målet är klart och tydligt för alla inblandade. Läs mer på www.sodertaljesk.se 

I rollen kommer dina huvudsakliga uppgifter vara att ansvara, driva, utveckla och öka vår försäljning avseende privatmarknad. Det gäller helt enkelt att utöka vår publik och fylla vår fina arena i första hand. 

Du ansvarar för att all hantering kring biljettförsäljningen fungerar avseende budget, ekonomi och att systemen fungerar optimalt. En stor del av marknadsföringen sker tillsammans med vår kommunikationsansvarige där ni gemensamt skapar kampanjer via sociala medier. Exempelvis kan det innebära att tillsammans med spelare skapa intresse och även aktivt bearbeta medlemmar, ungdom och andra intressenter knutna till föreningen. Allt för att skapa mervärde och intresse för att komma till våra matcher och evenemang. 

Du kommer dessutom vara projektledare och/eller delprojektledare för matchevent samt externa event såsom exempelvis Företagardagar mm. Du driver försäljningen avseende privatmarknad mot uppsatta mål och följer upp och rapporterar till vår klubbdirektör.

För att lyckas är vi övertygade om att du är självgående, kreativ, drivande och envis i din personlighet samt en förmåga att driva saker i mål. Du måste gilla att verka i en miljö där resultat och målfokus är högt på agendan på din arbetsplats. Har du dessutom varit i en liknande roll tidigare så är det givetvis meriterande. Du har körkort, gymnasiekompetens, van vid att verka och förståelse av genomslagskraften av sociala medier och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. 

Egenskaper som vi värdesätter är bland annat att du är: driven, utåtriktad, engagerad, initiativrik, relationsskapande, serviceinriktad och handlingskraftig, viktigt är att du har en förmåga att se helheten och kunna prioritera. 

Du måste gilla att det är mycket att göra, beredd att hugga i där Du behövs och får inte vara en nio till fem människa. Du måste vara duktig på att även kommunicera med våra fans och medlemmar i olika medier.

Vi ser gärna att du har en idrottslig förankring, erfarenhet av likande roller är meriterande men inte avgörande, du bör dock ha en förståelse för att stora som små frågor engagerar våra supportrar medlemmar och sponsorer. Känner du att du är kvalificerad och anta utmaningen, vill vi att du hör av dig snarast med din ansökan. Frågor besvaras av: Rekryteringskonsult Harry Rubino på tfn. 0733-763930. Ansökan med CV och personligt brev sänds via www.rubino.se snarast då vi avser att tillsätta tjänsten snarast. 

Välkommen med din ansökan!