Produktionschef till Oerlikons anläggningar i Norsborg och Köping

oe_balz_pos_rgb.jpg

Produktionschef till Oerlikons anläggningar i Norsborg och Köping
Som produktionschef ansvarar du för att leverera och säkerställa optimal kundservice genom hela produktionsprocessen.  

 

150310_Composing_PrecisionComponents-Titel_25,41x4,84.jpg

 

Några av dina arbetsuppgifter:

  • Leda och utveckla starka produktionsteam på respektive anläggning. 
  • Säkerställa att en kostnadseffektiv produktionsplanering sker.
  • Ansvara för att interna och externa lagar och regler efterföljs, såsom arbetsmiljöregler, verksamhetssystem och att kvalitetssystem. Bolaget är ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 certifierat.
  • Samarbeta med Säljavdelningen rörande produktionsrelaterade frågor samt att verksamheterna drivs i linje mot uppsatta mål och budget.
  • Att ständigt driva förbättringar och effektiviseringar i hela verksamheten enligt LEAN- filosofin.

Vem är du?
Vi söker dig med minimum 5 års arbetslivserfarenhet, med teknisk bakgrund samt med dokumenterad erfarenhet av personalansvar.
Som person har du en god samarbetsförmåga, utvecklar andra genom att delegera och främjar andras yrkesmässiga och personliga utveckling. Du delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information. Vidare är du handlingskraftig, fokuserar på resultat och uppnår detta med hög kvalitet. Du är organiserad och strukturerad som person och främjar för en förtroendeskapande atmosfär. 
Erfarenhet av att jobba med ERP-system, såsom Navision eller SAP är det ett plus.
Då Oerlikon ingår i en global koncern önskar vi att du utöver svenska talar och skriver engelska flytande, ytterligare språk är givetvis meriterande. B körkort är ett krav då du delar din tid mellan orterna.

Vad vi kan erbjuda dig.

Oerlikon erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas i en spännande och internationell bransch som är under ständig förändring. Du får förmånen att arbeta i en dynamisk miljö där den senaste tekniken möter traditionell produktion.

Oerlikon Balzers Coating Sweden AB är världsledande leverantör av ytbeläggningar som maximerar produktivitet och ekonomisk vinning för produktionsverktyg och precisionskomponenter. Oerlikon Balzers Coating Sweden AB omsätter ca 100 miljoner SEK med 90 anställda i Norden. Beläggningscentra finns i Stockholm, Halmstad, Köping och Pirkkala och Espoo i Finland. Läs mer på www.oerlikon.com/balzers/se/

Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar vi med Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry email: [email protected]  alt Inger-Mharie Lindén email: [email protected]

Ansök snarast då vi genomför intervjuer löpande. Ansökan sker via länk eller på www.rubino.se