Säljare/Account Manager industri till Sifvert Skruv AB

Sifvert-logga-m-text_15cm_300dpi_cmyk-genomskinlig.jpg

Säljare/Account Manager industri till Sifvert Skruv AB

Är du en affärsdriven säljare/accountmanager med branschkunnande inom industri som har förmåga att skapa och vårda goda kundrelationer och vill du kombinera försäljning, projektledning och ledarskap i samma roll? Söker du dig till ett stabilt och välrenommerat företag i branschen? Då ser vi fram emot din ansökan!

Din huvuduppgift är att driva och utveckla våra affärer inom vår målgrupp tillverkande industri i Sverige där vi erbjuder ett brett sortiment fästmaterial och kundanpassade leveranskoncept. Du stärker befintliga kundrelationer och förväntas arbeta upp en kundportfölj av nyckelkunder. Vår styrka är vår personliga närvaro och våra leveranskoncept som anpassas efter kundens behov för att skapa kundnytta.

Du vet att för att kunna leverera god kvalitet till kunder krävs det starkt kundfokus och ett bra samarbete internt. Arbetet ställer höga krav på att du har hög initiativförmåga, är van att ta ansvar för dina uppgifter och driva processer och mindre kundprojekt mot kund. Du arbetar målinriktat och strukturerat med mycket frihet under eget ansvar. En central del är att förstå kundens verksamhet och du skapar kundnöjdhet och kundnytta genom telefon och mail, kundbesök och avstämningar där du använder dig av en välarbetad säljmetodik. Din kompetens och närvaro skapar mervärden för våra kunder och fångar upp nya affärsmöjligheter.

Du arbetar främst inom Stockholms län och Mälardalen och utgår hemifrån eller från vårt kontor i Stockholm – Hägersten. Du rapporterar till försäljningschefen i Sverige. Du kommer till en mindre säljorganisation och kommer att ha stora möjligheter att påverka företagets utveckling.

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande tjänst inom B2B försäljning och att arbeta mot större kunder inom tillverkande industri med dokumenterad framgång. Du älskar att göra affärer och är motiverad, positiv, prestigelös och gillar att hitta lösningar tillsammans med kunder och kollegor. Det krävs att du är en relationsbyggare och är nyfiken på kundens behov och gillar att bidra till löpande utveckling och förbättringar.

Krav:

– Minst gymnasial utbildning. Eftergymnasial utbildning i någon form ses som en merit.

– Minst 3-5 års erfarenhet av liknande befattning inom industriförsäljning.

– God vana av officepaketet samt har god kommunikation och presentationsförmåga.

– Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt behärskar engelska i affärssammanhang.

– Körkort (B)

Vi erbjuder dig:

– Ett mycket fritt och självständigt arbete där du kan påverka både din och företagets framtid

– Alla verktyg du behöver som tjänstebil, dator och telefon

– Positiva kollegor med lång erfarenhet som kommer att stötta dig i arbetet

– Intern utbildning på produkter och annat du behöver för att klara dig

Urval sker löpande. Mer information om företaget hittar du på www.sifvert-skruv.se och vill du ställa frågor kring tjänsten kontaktar du antingen ansvariga rekryterare, David Andersson på 076-2984650 eller Harry Rubino på 073-3763930.

Sifvert Skruv AB är skruvspecialist och lagerhåller ett brett sortiment av fästelement, bultar, skruvar, muttrar och bygginfästningar. Sifvert Skruvs styrka ligger i det kompletta breda sortimentet med snabba leveranser direkt från lager och ett kundanpassat leveranskoncept. Vi är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade och har kollektivavtal.

https://www.sifvert-skruv.se/sifvert-skruv-videos