Säljare servicetjänster Konecranes Luleå

Säljare servicetjänster Konecranes Luleå

Att lyfta våra kunders företag och leverera en förstklassig användarupplevelse inspirerar oss på Konecranes. Allt fler kunder söker sig till Konecranes och vi söker nu fler ”service sales” säljare till vårt framgångsrika team. Vi har moderna servicesystem, processer och hjälpmedel och ligger i absolut framkant avseende teknikutveckling.
 
Arbetsuppgifter:
Du ansvarar för försäljning av Konecranes produkter och tjänster och genom uppsökande verksamhet marknadsföra och sälja vårt erbjudande till både befintliga och nya kunder. De produkter och tjänster som blir din huvudfokus är: Ombyggnationer av traverser, s.k. moderniseringar, lättkranssystem, konsulttjänster och övriga tekniska lösningar/produkter till kund. I dina arbetsuppgifter ingår att identifiera och söka upp nya kunder, men också i samarbete med befintlig kund påverka merförsäljning och driva processen fram till kontraktssignering. Du gör kalkyler och offerter med stöd av våra system och mallar. I denna befattning rapporterar du direkt till säljchefen för Sverige.
Din utgångspunkt är vårt kontor i Luleå.
 
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har utbildning med teknisk inriktning samt några års framgångsrik tjänsteförsäljning inom industrin. Det är viktigt att du har en god teknisk och ekonomisk grundförståelse samt att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska.
Gedigen erfarenhet från kranbranschen är önskvärt för att lyckas.
 
Personliga egenskaper:
Förstå kunders verksamhet och hitta de mest värdebringande lösningarna (proaktivitet). Affärsinriktad och vet vilka aktiviteter krävs för att driva försäljning till avslut. Energisk och får saker gjorda och avslutar påbörjade aktiviteter. Strukturerad och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Förtroendeingivande och kan lätt bygga upp nätverk. Arbeta självständigt är en självklarhet för dig men du trivs också med teamarbete. För att nå resultat i denna roll krävs att du kan samarbeta med både interna och externa intressenter. Du förstår värdet av en bra behovsanalys och är en god förhandlare.
 
Vi erbjuder dig:
Mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett expansivt och internationellt företag. Vårt företag präglas av korta beslutsvägar och därför finns också stora möjligheter att påverka det dagliga arbetet. Du blir en del av ett kunnigt och trevligt gäng med ett starkt stöd från ledningen. Bra villkor samt ett förmånligt bonussystem.

Tjänsten:

  • Heltid
  • Placeringsort Luleå
  • Resor ingår i tjänsten
  • B-Körkort krav

 
Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028 alt Harry Rubino på telefon 0733-763930.
 

Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 19 000 anställda på mer än 600 orter i 53 länder. Konecranes AB bedriver försäljning och service av lyftutrusning över hela Sverige. Företaget har huvudkontor i Kristianstad samt försäljnings- och servicekontor på ett 20-tal orter i Sverige. Vår kunskap och passion för traverskranar skall bidra till en säker arbetsmiljö och en produktiv verksamhet för våra kunder. Vi hanterar alla marknadens fabrikat och med vår kunskap hjälper vi kunderna med felsökning, reparationer, reservdelar, moderniseringar, service och underhåll eller en ny travers eller telfer. Konecranes AB har ca 190 medarbetare i Sverige.
 
För mer information hänvisas till www.konecranes.se respektive www.konecranes.com