Service Sales till marknadsledande Mettler-Toledo

Service Sales till marknadsledande Mettler-Toledo

Vill du arbeta med försäljning inom ett globalt, marknadsledande företag?
Då är tjänsten som Service Sales på Mettler-Toledo något för dig.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Som Service Sales på Mettler-Toledo erbjuds du ett spännande arbete i ett företag som är marknadsledande inom sin bransch. Tillsammans med säljare och tekniker ansvar du för att sälja in servicesystem till Mettler-Toledos kunder i Sverige. Du följer upp leads som du får från säljare och tekniker samt säljer via egna kampanjer. Tjänsten innebär kontakt med nya och befintliga kunder i hela Sverige. Du utgår från kontoret i Stockholm och kommunicerar kontinuerligt och får support av dina svenska, norska och danska kollegor för att tillsammans jobba mot uppsatta säljmål i den nordiska service sales organisationen.  Vid anställningens start finns en ordentlig introduktion där du får inblick i verksamheten, från tillverkning till försäljning och service. Därefter erbjuds du global och lokal utbildning fortlöpande. Mettler-Toledo är ett stabilt företag under tillväxt. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom rollen och företaget.

Beskrivning av krav/önskemål:
Vi ser att du har minst några års erfarenhet av försäljning. Du tycker om att vara ute hos kund. Gillar att resa i tjänsten (40-50 övernattningar/år). Om du har erfarenhet av liknande bransch och roll är det meriterande. Som person är du framåt och driven med en ödmjuk inställning till kunder och kollegor. Du är en strukturerad teamplayer som har lätt för att anpassa dig till olika situationer.  Du behöver även ha ett B-körkort.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm

Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028

Att jobba på METTLER TOLEDO innebär att påverka världen på viktiga sätt.De produkter vi bygger säkerhetsställer att helikoptrar förblir balanserade när de flyger, att livsmedel är fria från metall och att ämnen mäts med högsta möjliga precision för användning av världens största läkemedelsföretag och laboratorier. Läs mer om extraordinära användelseområden av METTLER TOLEDO produkter runt om i världen. METTLER TOLEDOs engagemang för precisionsinstrument och tjänster levererar värde till våra kunder som hjälper dem att lyckas. Följ oss!