Tekniska Rådgivare till SUBEC AB

TEKNISKA RÅDGIVARE till SUBEC AB

Är du en lyhörd och driven med branscherfarenhet inom teknisk rådgivning/försäljning till industri? Har förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder, leverantörer och medarbetare?

Vill arbeta i en internationell miljö och vara delaktig i hela den affärsskapande processen från marknadsföring, kundbesök, teknisk rådgivning, beräkningar och offertarbete, försäljning, inköp samt uppföljning? Vill du jobba på ett stabilt och välrenommerat företag i branschen? 
Då ser vi fram emot din ansökan! 

Du arbetar målinriktat och strukturerat med eget ansvar. Har en hög närvaro med våra kunder och tar ansvar för hela processen från teknisk rådgivning till försäljning. Du är utvecklingsorienterad och kommer att ha stora möjligheter att påverka företagets framtida utveckling. Med kompetens och närvaro skapar vi mervärden för våra kunder och fångar upp nya affärsmöjligheter.

Vi söker dig

som har erfarenhet med dokumenterad framgång, gärna från teknisk rådgivning och försäljning. Är kreativ och en duktig relationsbyggare. Du skall vara noggrann, lyhörd och serviceinriktad samt kunna arbeta självständigt och driva kundprojekt på egen hand.

Krav:

  • Gymnasial utbildning.
  • Datorvana
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift, mycket meriterande med ett tredje språk.
  • God presentation och prioriteringsförmåga.
  • Körkort (B)

  
Vi erbjuder dig:

Ett arbete där du kan påverka både din och företagets framtid. Positiva kollegor med lång erfarenhet som kommer att stötta dig i arbetet. Intern utbildning på produkter och annat du behöver för att klara dig. Branschmässiga villkor för rätt person. Goda marknadsmässiga villkor för rätt person i ett stabilt företag med gott renommé

Övrigt:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Saltsjö-Boo

Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande. 
Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028.

SUBEC AB grundades 1985 och är i huvudsak leverantör till
kabel och trådindustrin, Bolaget har agenturverksamhet och egna
produkter med ett internationellt återförsäljarnät. SUBEC AB har 
4 personer anställda samt 22 anställda i vårt dotterföretag i Riga.