Tysktalande säljare/adminperson med placering Stockholm

Blue_CMYK.jpg


Content Online förser konsortier, akademiska och medicinska institutioner, skolor, offentliga bibliotek, företag och statliga myndigheter med ledande och viktig forskning och information från världskända förlag. Vi är 20 personer och omsätter nära 500 MSEK. Läs mer om oss på contentonline.com

Content Online söker nu en tysktalande säljare/adminperson med placering Stockholm

mission-statement-image.jpeg

Rollen
I rollen kommer du att arbeta med en befintlig kundstock med att i första hand utveckla, uppdatera, förnya och förlänga avtalen med våra kunder. Ditt ansvarsområde avser i första kunder i tysktalande länder men du kommer även att arbeta med nordiska kunder samt kunder från Storbritannien. Kunderna är i huvudsak konsortier, akademiska och medicinska institutioner, skolor, offentliga bibliotek, företag och statliga myndigheter.
Läs mer på contentonline.com

Vem är du?
Du har en gedigen erfarenhet av en liknande roll och då gärna från ett entreprenörsdrivet bolag med internationell verksamhet.
Samtidigt är du van och trivs med att ta eget ansvar över dina kunder och över hela säljprocessen. Du arbetar via telefon och mail för att bygga och utveckla relationerna med kunderna på lång sikt, vilket innebär att du är van vid och vill att ge kunderna en god service och drivs av kundkontakterna.
Vi arbetar i Salesforce och ser att du är van vid att arbeta i excel sedan tidigare. Eftersom vi också hanterar mycket data avseende våra kunder är det viktigt att du är van vid att hantera statistik och att du arbetar strukturerat, noggrant och organiserat.
För att lyckas i rollen måste du vara flytande i engelska och tyska.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och för att trivas hos oss är det viktigt att du är trygg som person, positiv, engagerad, prestigelös samt att du gillar förändringar. Vi är ett kunnigt och engagerat gäng som sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm!

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Content Online med Rubino Rekrytering.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Harry Rubino på 0733-763930.

Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Ansöker gör du här: https://www.rubino.se/jobb/tysktalande-saljare-adminperson-med-placering-stockholm-2368909/

Välkommen med din ansökan!