Account Manager B2B till Nets

Om Nets

Nets-koncernen har 3 500 medarbetare och hjälper hundratals finansinstitut och hundratusentals företag och handlare i Europa att göra det enklare för sina kunder genom sina betalningstjänster.

Som ett affärsområde inom Nets, erbjuder Merchant Services betalningslösningar och tjänster för alla kanaler och har ett brett utbud av internationella betalmetoder. Man erbjuder betalningslösningar för butik, online och mobil och kortinlösen av Visa, MasterCard, JCB och Union Pay. Kunderna utgörs av över 300 000 handlare över hela Norden och Baltikum; från små och medelstora verksamheter till stora internationella kedjor.

Nets betjänar sina kunder genom många olika distributionskanaler, bland annat partnerrelationer, återförsäljare av betaltjänster och genom sin egen säljkår.

Om rollen

Nets söker nu en driven och engagerad Account Manager B2B för deras säljteam mot SME-kunder till kontoret i Hammarby Sjöstad.

I rollen som Account Manager B2B kommer du endast att arbeta med inkommande samtal och varma leads för kunder inom SME-segmentet. Hela försäljningsprocessen sköts över telefon där man arbetar mot företagskunder och erbjuder Nets betalningslösningar.

Rollen är långsiktig och för rätt person finns det stora interna utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer och erfarenheter

Vi önskar att du har följande erfarenheter och egenskaper:

  • Du har erfarenhet från försäljning B2B eller B2C.
  • Du är målinriktad, driven och tycker om att arbeta mot uppsatta försäljningsmål.
  • Du är duktig på att kommunicera och vara drivande i ett samtal.
  • Du har lätt för att lära dig nytt och hantera flera saker samtidigt.
  • Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Mer information

Nets sitter i moderna nya lokaler i STHLM 01 som är beläget i Hammarby Sjöstad. Du får möjligheten att arbeta med ett starkt, välkänt varumärke med konkurrenskraftiga produkter. Du kommer att ingå i ett trevligt team med nära till skratt, men där alla strävar mot uppsatta mål.

Inom Nets får du arbeta i en internationell miljö med en familjär företagskultur. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Nordh på 
076-394 22 04 eller [email protected].