Kombinerad Projektledare & Kalkylator

denckertel-logga-300x90.png

Kombinerad Projektledare & Kalkylator

Denckert Installationer är ett väletablerat företag grundat 1972. Vi är idag 35 anställda och arbetar med service och entreprenad inom el-, tele, larm och datainstallation över hela Storstockholm. Denckert Installationer strävar efter ett lösningsfokuserat samarbete och värdesätter engagerade medarbetare. Vi växer nu och söker därför en engagerad projektledare som vill vara med att utveckla företaget.

Din 50% roll som projektledare

Som projektledare hos oss ansvarar du för processen från ax till limpa. Det innefattar bland annat deltagande i projektering, kundkontakt och relationsbyggande, kalkyl, resursplanering av material och personal, resultat- och budgetarbete.

I din roll arbetar du under stort eget ansvar under din närmaste chef (Arbetschefen) och är med och utvecklar företaget, vi ser att du drivs av att uppnå uppsatta ekonomimål såväl som kvalitetsmål och är mån om att leverera med hög kvalité. Du ansvarar för en mindre produktionsenhet och ditt team som innefattas av ca 4-6 medarbetare. Det är centralt att du tycker det är roligt att engagera dem och hålla kunden i fokus. Vi värdesätter dina personliga kvalitéer högt så som social kompetens, noggrannhet, punktlighet och att vara empatisk och lyhörd.

Det är meriterande om du har god erfarenhet av projektstyrning för större entreprenader och har en god teknisk förståelse och kan finna förbättringspotential i projekt

Din 50% roll som Kalkylator

Utöver din roll som projektledare så kommer du att ingå i företagets kalkylgrupp där dom kommer du jobba under den kalkylansvarige och bistå denne med kalkylunderlag, ta in priser, göra utkast på anbud, bygga upp kalkylstrukturer, prissätta och delta i upphandlingar.

Det är meriterande om du har god erfarenhet av entreprenadjuridik och projektstyrning i ekonomisk- och produktionsform samt kunskaper inom kalkylprogram likt wikells och ritnings hantering Autocad solibri osv.

Om tjänsten

Vi erbjuder en glad och öppen arbetsplats med kontor beläget i Enskede. Du erbjuds tjänstebil, ett generöst friskvårdsbidrag och 6 veckors semester + arbetstidsförkortning enligt avtalet. Tjänsten är en heltidstjänst med tillsättning snarast möjligt.

Kompetenskrav för tjänsten:

  • Minst 3 års erfarenhet som projektledare
  • Har B-körkort
  • Du har förmågan att planera, leda kalkylera inom ramen för dina tilldelade projekt.
  • Du är väl insatt i standardavtalen AB & ABT
  • Har god förmåga att granska tekniska lösningar och hitta förbättringar samt eventuella fel
  • Du har god datavana i office paketet inkl excel osv
  • Du är El tekniskt kompetent

Låter detta som något för dig?

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du några frågor får du gärna höra av dig till Fred Bengtsson på 0737-817371 eller maila på [email protected]