Koordinator och kontorssupport Terasaki, Nacka/Saltsjö-Boo

terasaki 1.jpg

Terasaki Electric söker en ny medarbetare till sitt kontor i Nacka/Saltsjö-Boo


Koordinator och kontorssupport
Bild Terasaki.png
I rollen så kommer du i första hand att administrera och hantera order i Dynamics AX, samt följa och vara kundens kontaktperson genom processen fram till leverans via telefon och mail. Utöver detta så kommer du att få planera materialåtgång för vår produktion, hantera transferorder mellan våra lager i Europa samt sköta planering och hantering av lager och bokningar av transporter. Viss kontorsadministration samt visst inköp och vara spindeln i nätet avseende kontakter med medarbetare, kunder samt våra kollegor i Europa. 

 

Vi söker dig som gillar ordning och struktur men som också gillar att ha kontakt med människor både internt och externt. Du måste vara bra på att ta ansvar och att följa upp det som överenskommits. Därför är det viktigt att du är bra på att prioritera och att strukturera uppgifterna samt att kunna hålla huvudet kallt även när det kan vara mycket att göra samtidigt.
För att lyckas så måste du dessutom gilla att ge våra kunder, kollegor samt samarbetspartners en god service med en professionell positiv lösningsorienterad attityd. 

Vi tror att du her erfarenhet av att ha arbetat med liknande uppgifter sedan tidigare. 

Du har minst gymnasiekompetens och älskar att ge en god service. 

Du gillar att vara koordinator och att vara en naturlig support till medarbetare och kunder. 

Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och lämnar inget förrän det du har lovat är utfört. 

Har du ett visst teknikintresse är det givetvis meriterande.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Har du körkort så är det meriterande men inget krav för rollen. 

Du är van vid att arbeta med Microsoft Dynamics AX, senare 365 eller motsvarande.

Ovanstående är viktiga för att lyckas men vi kommer också att lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser, där flexibilitet, struktur och prestigelöst samarbete är fokus. Vi vill att du är noggrann med god struktur/planeringsförmåga.

Vi erbjuder ett spännande arbete där din insats kommer att vara viktig och varierande. Vi sitter i trevliga lokaler i Saltsjö-Boo  
Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag samt sjukvårdsförsäkring och erbjuder fast lön med ev. vinstdelning.

Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande. 
Denna rekrytering genomförs av
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult på Rubino Rekrytering Harry Rubino på telefon 0733-763930.

Terasaki Electric Co. Ltd är ett japanskt företag som grundades 1923 och är numera listat på 
JASDAQ börsen (Japan Association of Securities Dealers Automated Quotation).
Terasaki Electric (Europe) Ltd grundades 1972 I Skottland. 
Vi är verksamma i över 50 länder runt om i världen med hjälp av våra samarbetspartners och våra tre filialer i Spanien, Italien och Sverige.
I Glasgow monterar, modifierar och testar vi våra högkvalitativa effektbrytare.
Vi är representerade inom alla industrigrenar. Terasaki är marknadsledande i världen på kopplingsapparater och ställverk för marina system.
Sedan 2017 har vi eget lager i Sverige med en del produkter.