Office Manager, Bravilor Bonamat, Täby

Office Manager Bravilor Bonamat, placering Täby


I rollen som Office Manager på Bonamat kommer du att ha en bred roll där du är en viktig kugge i en liten med väloljad och smidig organisation där du kommer att ha helhetsansvar för att kontorets alla funktioner och att de fungerar smidigt. Därför är det viktigt att du är självgående och att du har en god administrativ förmåga. Du rapporterar direkt till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Viss bokföring och fakturering
– Rapportering och sammanställning av statistik till myndigheter
– Sammanställning av säljstatisktik
– Ta fram mallar som används internt
– Ha ansvar för vår reception och ta emot besökare
– Ha kontakt med vårt huvudkontor i Holland
– Kontakt med vissa leverantörer och logistikpartners
– Framtagande av presentationsmaterial och produktinformation
– Uppdatering av hemsida och sociala medier
– Koordinera mässor och events
– Ansvara för att kontoret hålls i allmän ordning

För att lyckas i den här rollen måste du gilla att ha ett långtgående eget ansvar i rollen.

Vem är du då?
Vi söker dig som älskar att ha en stödjande roll och vilja ta ansvar i din roll som Office Manager.
Du har erfarenhet från en liknande administrativ roll sedan tidigare med goda vitsord. Du har en adekvat gymnasieutbildning och har goda kunskaper i MS Office, Word, PP samt Excel.
Du är självgående och har ordning och reda i ditt DNA. Du kan prioritera och du har ett strukturerat arbetssätt. Då vi är en liten och informell organisation är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och gillar att hålla en hög servicenivå såväl internt som externt. Du är van att ta ansvar och att hugga i där du ser att det behövs. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är inget krav men meriterande.

Vi erbjuder ett arbete i en trevlig organisation där rätt person kommer att vara en viktig kugge i teamet i våra trevliga lokaler i Täby. Du kommer att få verka i en spännande bransch där kaffet anses som en av de viktigaste delarna i såväl vardag och fest.

Ansöker gör du snarast via hemsida www.rubino.se För ytterligare info är du välkommen att ringa vår rekryteringskonsult Harry Rubino på tel. 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Bravilor Bonamat är ett familjeföretag som grundades för 70 år sedan. Innovativa idéer, avancerad teknik, kvalitet och intern produktion har alltid varit viktiga aspekter för oss och har bidragit till vår framgång idag.
Idag utvecklar, producerar och levererar Bravilor Bonamat ett omfattande sortiment av beredningssystem för dryck, med fokus på kaffespecialiteter och hett vatten. Utöver maskinerna av märket Bravilor Bonamat utvecklar och tillverkar vi dessutom som Original Equipment Manufacturer (OEM) till tredje part.
Vår mission: att vara en inspirerande och innovativ strategisk partner för våra återförsäljare och samarbetspartners världen över.
Idag har vi över 350 hängivna anställda över hela världen som alla är engagerade i vårt huvudmål att utveckla och tillverka kommersiella system för drycker. Med filialer i Europa och USA och ett internationellt nätverk av återförsäljare i mer än 100 länder är Bravilor Bonamat idag ett välkänt märke över hela världen.
Alla huvudsakliga aspekter i verksamheten är baserade i Nederländerna. På så vis kan vi snabbt möta våra kunders specifika behov. Vi inser vikten av att snabbt kunna anpassa oss till nya utvecklingar inom marknaden. Så kan vi skapa mervärde och bidra till våra kunders framgångar över hela världen. Läs mer på www.bonamat.se