Sälj-och rekryteringsmedarbetare

Rubino_annons.png

Är du Rubinos nya medarbetare? 
Nu öppnar vi upp en ny tjänst hos oss!

Längtar du efter att få nyttja din potential och anta en avgörande roll där du gör skillnad? Är du nyfiken, driven och har en vilja att lära?
Vi söker en engagerad medarbetare som är redo att växa med oss!


Vilka är vi?

Rubinos är ett rekryteringsbolag bestående av ett team passionerade HR specialister med lång erfarenhet inom branschen. Med spetskompetens inom diverse områden har vi sedan 2003 hjälpt flera av Sveriges ledande företag att hitta rätt medarbetare. Allt vi gör kan summeras med ett enda ord: Engagemang.

Du blir en del av ett litet familjärt team där det är högt i tak, allas röst värderas och vi har kul på jobbet. Som ett litet växande bolag får du också en viktig roll i vår tillväxtresa i branschen. Det är en möjlighet för oss, men också dig och din karriär, att växa och etablera ett långsiktigt samarbete som skapar nya förutsättningar för framtiden.

Vem är du?

För oss är det inte viktigt vad du gjort, vi är intresserade av dig!
Vi söker dig som har ett inre driv, är nyfiken och villig att utvecklas. Du är serviceorienterad och lockas av försäljning och kundkontakt, inte minst att leverera efter kunders och kandidaters behov och önskemål. Med din servicekänsla och empati får du människor runt om dig att känna trygghet och tillit. Detta går hand i hand med att du värderar nära samarbete och bygger förtroendeingivande relationer. Du är också en lagspelare som trivs att arbeta i grupp och ser dig själv som en viktig del i teamet för att driva verksamheten framåt. Vi söker dig som vill ha kul på jobbet och vara med och bygga laganda med positiv energi. Vill du arbeta med människor som håller hög professionalism på ett företag med stor gemenskap i en rolig och utvecklande miljö är Rubinos rätt plats för dig!

En dag på jobbet?

I hemtrevlig lokal på Östermalm i centrala Stockholm kommer du få en gedigen introduktion och utbildning. Till en början stöttar du främst upp inom leverans av kandidater och försäljning. Du kommer bland annat få arbeta med Search: spårning av lämpliga kandidater, med hjälp av LinkedIn och vårt stora nätverk. Men även agera första kontaktyta med kund, och via telefon fånga intresse och boka in möten för framtida samarbeten.

Vårt mål är att du, i takt med att din kunskap ökar, får anta mer och mer avancerade uppgifter och växa in i en roll där du trivs som bäst och har som roligast!

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid

  • Tider: Kontorstider

  • Placering: Grev Turegatan 10A, 114 46 Stockholm

 

Ansöker gör du omgående då vi intervjuar löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Nordh, VD på 076-394 22 04

 

Vi ser fram emot din ansökan!