Teknisk innesäljare med kundansvar till Sifvert Skruv

Teknisk innesäljare med kundansvar till Sifvert Skruv

Är du en lyhörd och driven innesäljare med kvalificerat bransch kunnande från industrin och har förmåga att skapa, utveckla och vårda goda relationer med kunder?
Söker du dig till ett stabilt och välrenommerat företag i branschen?
Då ser vi fram emot din ansökan! Vi söker nu en erfaren teknisk innesäljare md minst 3-4 års erfarenhet från en likvärdig roll där du har arbetat med industriprodukter inom B2B.
Du har genom din erfarenhet och kunskap förvärvat ett proaktivt förhållningssätt och god teknisk förståelse. Våra kunder finns idag främst inom tillverkande industri och det är meriterande om du har erfarenhet av branschen fästmaterial.
Som teknisk innesäljare hos oss kommer du att vara expert på att hjälpa våra kunder med val av produkter och lösningar genom din höga servicenivå, ditt tekniska kunnande och ditt utpräglade affärstänk. Du möter oftast dina kunder i telefon eller mail, men Ibland gör du också kundbesök själv eller i samarbete med våra utesäljare där du agerar rådgivare och hjälper till för att slutföra en affär.
Har du därför säljerfarenhet från fältet är det en fördel men ej ett krav.

Du kommer att ha kundansvar för ett antal viktiga kunder där du ansvarar för hela säljprocessen; förfrågningar, uppföljning av offerter, ordermottagning och du är ansvarig för kundens avtal, prissättning och att optimera vår service. Du ansvarar helt enkelt för kundens utveckling och vårdar relationen med dessa kunder. Du arbetar löpande med uppföljningar gentemot kund för att säkra en hög kundnöjdhet och leveranssäkerhet. Du kommer att vara en mycket viktig del i vår verksamhet och agera som länken mellan kund och resten av säljorganisationen när de behöver hjälp med offerter och tekniskt produktstöd.
Du rapporterar till försäljningschefen. Vårt kontor ligger i Västberga industriområde i Södra Stockholm.

Din profil:

Som person drivs du av möjlighet till stort eget ansvar och är självgående i ditt arbete. Men du har också lätt för att jobba tillsammans med övriga kollegor i teamet mot våra gemensamma mål. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har en god kommunikativ förmåga, där du är flytande i svenska språket och har goda kunskaper i engelska. Förutom att du gillar teknisk rådgivning och proaktiv försäljning ser vi att du tycker om att arbeta med service mot kunder som innebär både en viss del administration och koordination internt och mot kund. Du har en bra förmåga att förstå kundens behov/problem och utifrån egenskaper och fördelar av företagets produkter kunna argumentera och arbeta fram en bra kundnytta för kunden. För att lyckas i denna roll har du ett strukturerat arbetssätt och troligen en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller förvärvat liknande kunskaper på annat sätt.

Vi erbjuder dig:

  • Ett mycket fritt och självständigt arbete där du kan påverka både din och företagets framtid
  • Positiva kollegor med lång erfarenhet som kommer att stötta dig i arbetet
  • Intern utbildning på produkter och annat du behöver för att klara dig
  • Goda marknadsmässiga villkor för rätt person i ett stabilt företag med gott renommé
Urval sker löpande.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm
Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028

Sifvert Skruv AB är grossist och lagerhåller ett brett sortiment av fästelement, bultar, skruvar, muttrar och bygginfästningar. Vår styrka ligger i det kompletta breda sortimentet med snabba leveranser direkt från lager. Vi har dessutom flera specialiteter såsom rostfria fästelement, distanser, clips och säkerhetsskruv. Sifvert har en lång tradition av handel bakom sig. Fyra generationer av släkten Sifvert har drivit företaget i 130 år. Grundaren var Axel Wilhelm Sifvert, som startade verksamheten på Regeringsgatan år 1861.