15 maj, 2018

Administratör, LeasePlan

LeasePlan är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har vi kontor i 33 länder fördelade på fyra kontinenter och vi är 7 400 anställda som tillsammans förvaltar 1,6 miljoner fordon. LeasePlan Sverige är ett helägt dotterbolag till LeasePlan Corporation N.V. som har sitt säte i Nederländerna.

Verksamheten i Sverige startade 1995 och idag är LeasePlan Sverige marknadsledande inom operationell leasing och fleet management med en total vagnpark om cirka 29 000 fordon. LeasePlan Sverige erbjuder kompletta kostnadseffektiva lösningar för förvaltning, drift, finansiering, övervakning och kontroll av bolagets bilar för privat såsom offentlig sektor. Dessutom erbjuds praktiska tjänster såsom underhåll/reparationer, försäkring, hyrbilar, bränslekort samt omfattande råd om vagnparken.
Läs mer på www.leaseplan.se

Vår bransch är inne i en omfattande fas av både teknisk och strukturell omvandling vilket ger både spännande och utmanande möjligheter. Vi förbereder nu vår organisation för implementation av SAP och inför detta behöver vi bemanna upp med en effektiv, snabb och strukturerad administratör.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av input, validering, underhåll och uppdatering av master data gällande t ex kunder, leverantörer, produkter och bilar. Du kommer även bearbeta informationen och analysera den. Du kommer även förbereda data inför migreringen till SAP. Till din hjälp har du b.la vårt ärendehanteringssystem (OCM) samt affärssystem.

I din nya roll förväntas du:

 •  Vara strukturerad, noggrann,  snabb och effektiv
 • Se detaljer men också kunna sätta sig in i och förstå helheten
 • Vara en lagspelare
 • Ha lätt för att ta kontakt med andra medarbetare och chefer internt för att lösa olika  situationer
 •  Tycka att det är spännande och kul att utvecklas dig själv i din roll för att hela tiden prestera din fulla potential

Vad vi förväntar oss av dig

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i SAP. Vi värdesätter också högt dina personliga egenskaper i form av driv, disciplin och att du är bra på att samarbeta.

Du har dessutom:

 • Lätt för att lära dig och tar ansvar för att utveckla din egen kompetens genom eget lärande d v s du tar själv reda på vad du behöver för att kunna göra bästa möjliga jobb
 • Du är ”känd” för att ha en inre motor som gör det naturligt för dig att prestera, arbeta självständigt vid behov samt att ta egna initiativ
 •  Goda kunskaper i excel och vet hur man hanterar stor mängd data (t ex med hjälp av pivot tabeller)
 •   God kunskap i engelska

Vad erbjuder LeasePlan?

 • Vi ger dig en språngbräda in i ett internationellt och spännande företag där vi i hög utsträckning internrekryterar både för lokala och internationella tjänster
 • Vi sitter i ett modernt hus i helt nyrenoverade och fräscha lokaler vid Haga Norra i Solna
 • Tillgång till komplett gym i samma fastighet
 • Marknadsmässig lön, pension och övriga förmåner

Ansökan
Tjänsten är på heltid och placeringen är på vårt kontor i Solna. Har du några frågor är du välkommen att maila oss på nedan emailadress så återkommer vi till dig.

Ansöker gör du snarast, via www.rubino.se, då vi intervjuar löpande och vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 073-376 39 30.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.