Affärsdriven Rekryteringskonsult till Rubino Rekrytering

logo_rubino_rekrytering.jpg

Vi tänker växa och behöver dig för att fortsätta utvecklas

Rubino Rekrytering startade 2003 och är det mindre företaget med det stora engagemanget. Vi arbetar med uppdrag i hela landet främst inom marknad och försäljning och vi gör det med stor stolthet och ödmjukhet inför varje uppdrag.

Nu är vi själva på jakt efter en ny medarbetare som vill hjälpa oss att fortsätta utvecklas. De flesta av våra kunder har vi fått äran att behålla i flera år och receptet för vår framgång är ingen hemlighet. Det bygger på öppenhet, förståelse, engagemang och kunskap. Något vi byggt upp under många år och som blivit vår styrka. 

Som rekryteringskonsult har du ansvar för dina egna processer och uppdragsgivare, hela vägen från att skapa kontakt med potentiella uppdragsgivare tills dess att kandidaten är anställd. Du kommer själv att få bygga upp och underhålla din egen kundbas, varpå ett brett befintligt kontaktnät är en fördel. Från att du tagit in ett uppdrag kommer du även att driva hela processen. 

Nu söker vi dig som gillar försäljning och tycker om att arbeta med människor. Du har förmodligen varit involverad i rekryteringar via en roll som chef eller motsvarade.  

Vi tror på framgång genom att arbeta aktivt i nätverk med attraktiva företag och kandidater samt att alltid göra vårt yttersta för våra uppdragsgivare. Du kommer att arbeta enligt Rubinos rekryteringsmetod och process, där vi alltid stöttar varandra.  

För att lyckas i den här rollen måste du ha ett starkt eget driv och en vilja att göra bra affärer. Du bör vara en god människokännare och har förmåga att förstå såväl uppdragsgivare som kandidater. Högskoleutbildning är meriterande, men vi lägger störst vikt vid din erfarenhet och personlighet.

Egenskaper vi uppskattar: 

  • Hög social kompetens 
  • Serviceorienterad 
  • Initiativtagande och målinriktad 
  • Driven och kreativ
  • Duktig på att skapa affärsrelationer och göra affärer

Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande.  Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Fred Bengtsson på 0737-817371