27 oktober, 2017

Affärsområdeschef MTAB, Stockholm / Bromma

Logistikföretaget MTAB söker en driven Affärsområdeschef

Vill du vara en del av ett ledande företag inom sin nisch som genom nytänk och innovativa lösningar har skapat en unik verksamhet i logistikbranschen? MTAB växer och skall förstärka avdelningen High Tech genom att tillsätta en driven Affärsområdeschef som kan utveckla affären ytterligare.

Som Affärsområdeschef har du fullt intäkts- och personalansvar du fokuserar på att utveckla vårt erbjudande och våra kundrelationer tillsammans med en väl fungerande grupp om 10 medarbetare. Du rapporterar direkt till MTAB:s VD och ingår i ledningsgruppen.

Vi söker en erfaren ledare som har ett coachande förhållningssätt och ett genuint intresse för att utveckla dina medarbetare. Du skall dessutom ha ett affärsmässigt perspektiv på verksamheten, vara kreativ och lösningsorienterad, alltid prestigelös och brinna för att utveckla MTABs kundrelationer inom affärsområdet HighTech.

Du har erfarenhet av fullt budget-och resultatansvar i dina tidigare anställningar. Erfarenhet av att ha arbetat strategiskt i en styr- eller ledningsgrupp samt att ha arbetat operativt med affärsutveckling är meriterande. Du är kommunikativ och behärskar engelska och svenska i både tal och skrift.
För att lyckas i rollen skall du ha erfarenhet av att leda och driva avdelningar där du haft inblick i alla delar i processerna utan att tappa helheten. Du måste kunna identifiera processernas svagheter och styrkor. Veta var man skall förstärka tjänsterna, hur man skall prissätta, dokumentera och kommunicera med kunderna så att de känner sig trygga i att MTAB bl a ansvarar för deras installationer och leveranser. Du har för rollen en relevant utbildning och erfarenhet. Du har erfarenhet av försäljning och förhandling på alla nivåer. Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat då vi har en internationell prägel.

MTAB erbjuder:
En anställning i ett välkänt, företag där man gemensamt bygger kundrelationer och gör affärer. Vi erbjuder en roll där du har stora möjligheter att påverka, driva och utveckla ditt område. Tjänsten är placerad i trevliga och moderna lokaler i Stockholm / Bromma.

Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser att du ansöker omgående. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.

Om MTAB: I snart 50 år har vi hjälpt våra kunder att hantera, transportera och förvalta ömtåligt och värdefullt gods. Under den tiden har vi byggt upp en expertis och ett handlag som gjort oss till Nordens ledande leverantör av specialtransporter, logistiska lösningar och tredjepartslogistik 3pl. Vårt hållbarhetsarbete präglar hela vår verksamhet och vi bedriver ett målmedvetet arbete för minimal miljöpåverkan i alla led. Genom ett effektivt resursutnyttjande och medvetna val av material och fabrikat strävar vi ständigt efter att vara det självklara valet för en miljömedveten kund. Vi vet att de bästa lösningarna, utförda av de mest kompetenta medarbetarna ger våra kunder den bästa affären. #Brought to you by MTAB är vårt löfte om en genomarbetad och professionell lösning för våra kunders unika transportbehov.

Vad MTAB gör: Vi kommer alltid erbjuda dig möjligheten att lämna över hela ansvaret för att lösa dina behov till oss. Våra logistiker har lång erfarenhet av att samordna och planera transporter för maximal effektivitet med minimal miljöpåverkan. Genom kunskap, kreativitet och högt förtroende har vi utfört hundratusentals unika ömtåliga transporter över hela världen och det är vi stolta över.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.