18 april, 2018

Affärsutvecklingskonsult i Norden, Lechler

Lechler S.p.A. söker en kundfokuserad och organiserad Affärsutvecklingskonsult i Norden för målar- och lackfärger till affärsområdet billack.

I rollen som affärsutvecklare för Lechler S.p.A. i Norden innebär det att du ansvarar för att identifiera, sälja och bygga kundrelationer på marknaderna för färger och lackfärger till industrin och billack i de nordiska länderna. Du rapporterar försäljningen till säljavdelningen i Italien och arbetar nära företagets ansvariga för affärsutveckling och marknadsföring.

Vi söker dig som är försäljningsingenjör. Du har vana av att driva egna projekt samt att hantera många kundkonton. Med ett stort kundfokus ger du våra kunder bästa tänkbara service. Du kommer helt att ansvara för att hitta och bearbeta kunder i norden genom personliga besök och driva din försäljning mot uppsatta mål. Du utgår från ditt kontor hemifrån och får vara beredd på att resa mycket inom norden.  Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

För att lyckas krävs det att du är intresserad av och skaffar dig djupgående kunskaper om Lechlers produkter. Du har en bakgrund samt ett existerande nätverk inom målarfärger och lackfärger för industri och billack. Du är van att hantera och underhålla CRM-system, offiecepaket, prognoser, prisförhandlingar samt vara första kontaktpunkten för kunderna.

Är du den vi söker? Då är Du välkommen in med din ansökan. Rekryteringen sköts av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Lennmalm på 070-858 41 35. Ansök snarast då vi genomför intervjuer löpande. Ansökan sker via länk eller på www.rubino.se Vi tar inte emot ansökningar via mail. Eventuell övrig information finner du på www.rubino.se under rubriken: Lediga tjänster.

Välkommen med din ansökan!

Lechler S.p.A.
Tack vare fina måleriprodukter har miljontals kunder sedan 1858 valt Lechlers färger inom företagets fem affärsområden: Industri, Billack, Dekoration, Båtar och Livsmiljö. Efter mer än 150 år bidrar cirka 600 personer med sina förmågor och passioner till arbetet med forskning, utveckling, produktion och marknadsföring av färgprodukter och utbildning av användarna. I Europa ligger huvudkontoret för Lechler i Como, medan produktionsställena ligger i Como, Seregno och Foligno. Det finns också fyra kontor i Manchester (Storbritannien), Grenoble (Frankrike), Barcelona (Spanien) och Kassel (Tyskland). I Brasilien har företaget sin produktion med kontor i Paraì (Rio Grande do Sul) samt har även försäljningskontor i Rio Negrinho (Santa Catarina), Ubà (Minas Gerais) samt Paulínia (São Paulo). Lechlers produkter distribueras för närvarande i över 65 länder runt hela världen. Läs mer om Lechler S.p.A. på: www.lechler.eu

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.