13 april, 2016

Brand Manager KIA, Santander Consumer Bank

brand manager / affärsansvarig / märkesansvarig / bilbranschen / bil / finansiering /  finance / bank / försäljningsansvarig / sales manager / cars / fleet

Santander Consumer Bank AS söker en Brand Manager Kia Finans

Har du erfarenhet från finansiering och fordonsbranschen? Söker du nästa utmaning i din karriär? Är du dessutom kreativ med ett starkt intresse för affärer?

Om tjänsten
Som Brand manager består dina arbetsuppgifter av både sälj, analys och rapportering. Du har eget resultatansvar och blir en viktig del i vår verksamhet och utgör länken mellan generalagenterna och den interna säljavdelningen i banken. Tillsammans med marknads- och säljavdelningarna hos generalagenterna skapar du koncept, lösningar och kampanjer, vars genomförande du sedan ansvarar för tillsammans med vår säljkår. Rollen innebär direktkontakt med både fordonsimportörer och återförsäljare, vilka du stöttar i utvecklingen och arbetet med fordonsfinansiering. Du skriver även försäljningsrapporter, gör analyser och prognoser. Du rapporterar till Captive director i Sverige men kommer även att ha kontakt med den nordiska organisationen och driva projekt självständigt. Tjänsten innebär stort eget ansvar och mycket kontakter inom den egna organisationen samt KIA, både på svensk och europeisk nivå.

Vem är du?
Vi tror att du har en akademisk examen eller snarlik utbildningsbakgrund. Du har erfarenhet av finansiering och av fordonsbranschen, antingen från importörs- eller bilfinansledet och det är meriterande om du även har erfarenhet från Fleetmarknaden. Du är van vid att arbeta med siffror, göra ekonomiska analyser och har erfarenhet av budgetarbete. Vidare pratar och skriver du svenska flytande och du behärskar även engelska på en hög nivå eftersom din roll också innefattar viss rapportering och möten på engelska.

Som person är du professionell i din framtoning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är en självständig person som samtidigt har en god samarbetsförmåga.  Du är analytisk och gillar sifferarbete samt är en god administratör. Vidare är du en ärlig, förtroendeingivande och social person som naturligtvis delar vårt stora intresse för den svenska bilmarknaden.

Vi erbjuder
Som Brand Manager finner du en utmanande och stimulerande roll med mycket självständighet och eget ansvar. Genom ditt arbete och dina insatser kommer du ha direkt påverkan på vårt resultat.  Vidare erbjuder vi ett öppet samt prestigelöst arbetsklimat och duktiga kollegor med stark gemenskap och sammanhållning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Rubino Rekrytering. Skicka in din ansökan i form av ett personligt brev samt CV via www.rubino.se/lediga-jobb. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930, alternativt Isabella Falck på 0703-54 80 80.

Välkommen med din ansökan!

I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort och delbetalning i butik.  Santander i Sverige har 450 medarbetare med kontor i Stockholm.

Santander Consumer Bank är en del av Banco Santander, en av världens största finanskoncerner och den största banken i Eurozonen mätt i marknadsvärde. Santander har i dag 117 miljoner kunder, över 13 000 filialer och mer än 190 000 anställda. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.