2 november, 2017

CAD-ritare Stadsnätsbolaget, Stockholm

2D konstruktör till CAD-teamet.

Vi utökar nu utbyggnaden av fibernät för att ge fler hushåll möjligheten att ansluta sig digitalt.

Vill du jobba i en framtidsbransch i tillväxt? Vi söker dig som vill vara del i den spännande utbyggnaden av fibernätet i Stockholm.

Du kommer att vara del i teamet bakom utbyggnaden av Stockholms fibernät. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att rita ut nätdragningen på den kommunala mark där nätet sedan byggs ut. Du arbetar troligtvis med liknande arbetsuppgifter idag, eller har gjort tidigare. Du ingår i CAD-teamet och du får givetvis en introduktionsutbildning i vårt sätt att jobba. Du jobbar i 2D i nära samarbete med övriga i teamet.

Vi söker dig som:

  • Arbetar med liknande arbetsuppgifter idag
  • Är social och tycker om att samarbeta med andra
  • Är noggrann och tålmodig
  • Har bra förmåga att förstå och lösa problem
  • Jobbar självständigt

En förutsättning är att du har:

  • Goda kunskaper i AutoCAD LT.
  • God kunskaper i Excel
  • God kunskaper i Svenska tal & skrift

Välkommen som en i gänget. Stadsnätsbolaget är ett ungt, entreprenörsdrivet företag under stark tillväxt. Man sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.
Vad är Stadsnätsbolaget? Företaget grundades 2010 i samband med att villorna i Österskär anslöt sig till vårt öppna stadsnät. Sedan dess har fiberutbyggnaden gått i rasande fart och våra nät har vuxit explosionsartat. Idag förvaltar vi ett fibernät som innefattar 45 000 fasta adresser eller om du hellre vill prata fiberkabel – 7 500 000 meter fiberkabel!

Vårt nät breder ut sig över södra och norra Stockholm och finns i kommunerna Österåker, Vallentuna Täby, Danderyd, Upplands Väsby, Järfälla, Upplands-Bro, Nacka, Tyresö, Haninge och Salem.

Vår affärsidé och konkurrensfördel är att våra nät är helt öppna och neutrala. Alla leverantörer nyttjar med andra ord näten på lika villkor, till exempel tv- och bredbandsleverantörer som vill leverera till ett hushåll, mobiloperatörer som vill koppla upp mobilmaster, en kommun som vill koppla upp en skola, eller ett företag som vill uppgradera sin hastighet med befintliga leverantörer. www.stadsnatsbolaget.se

Ansök snarast då vi gör intervjuer löpande. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Zethraeus på telefon 0733-103608.

Välkommen in med din ansökan!

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.