8 maj, 2018

Chef för Kundcenter i Stockholm, Antalis

Hos Antalis är kundcenter hjärtat i våra processer, det är här affärerna kommer till liv.  När medarbetarna på kundcenter registrerar en order startar kedjan av försäljningen, plockningen av våra produkter och leveransen till kunderna. De är rådgivare och problemlösare för våra kunder och ta ett stort ansvar för att ge dem en exceptionell service. Vi på Antalis är stolta över vårt kundcenter som består av ett engagerat, kompetent och erfaret gäng som brinner för våra produkter och för våra kunder.

I din roll som chef för kundcenter på Antalis leder du det dagliga arbetet. Du ansvarar för all verksamhet på kundcenter och har fullt personalansvar. Planering och genomförande av utbildningsaktiviteter, styrning och uppföljning utifrån Antalis kvalitetsmål för kundcenter är andra viktiga uppgifter i rollen som chef på kundcenter. I det dagliga arbetet ingår du även i teamets arbete som en av innesäljarna med hantering av order. Kundcenter har en viktig roll då de har täta kontakter med våra kunder och leverantörer. Internt har kundcenter också en central roll med dagliga kontakter med våra olika avdelningar som Sälj, Inköp, Produktchef samt Leverans och Logistik. Som chef för kundcenter rapporterar du till vår Commercial Director.

Med det här jobbet kommer du alltid att ha en omväxlande arbetsdag. Du leder vårt kundcenter i det dagliga, emot order från våra kunder och ser till att de får en bra service. Du utvecklar våra affärer tillsammans med våra kunder.

För att lyckas i rollen som chef för Kundcenter har du erfarenhet av att leda serviceinriktade team, gärna i en kommersiell miljö. Personliga egenskaper som struktur, tålamod, ett starkt driv och målfokus, blandat med en god social kompetens och din förmåga att bygga förtroende är viktiga för oss. Utmärkta kunskaper i svenska och engelska är ett grundläggande krav och övriga språkkunskaper är meriterande. Det är självklart en värdefull merit om du har en gedigen erfarenhet från förpackning, tryckeri eller närliggande branscher. Vår företagskultur är öppen och informell men samtidigt professionell med hög kompetens inom olika sakområden. Tjänsten är placerad på Antalis kontor i Jordbro.

Ansöker gör du snarast via www.rubino.se då vi intervjuar löpande. För ytterligare information är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Fredrik Lennmalm 0708-584135.

Välkommen med din ansökan!

Antalis Global leverantör – lokal partner Antalis är Europas ledande grossist inom finpapper och emballage. I Sverige har vi funnits i mer än 100 år under våra tidigare namn Svenskt Papper och Map. Vi har en ledande position på den svenska marknaden inom papper samtidigt som vi är i kraftig tillväxt inom förpackningsområdet. De nordiska länderna bildar en region med ökande integration företagen emellan. Omsättningen i Norden uppgår till 1,8 miljarder kr varav 700 miljoner kronor utgörs av det svenska företagets försäljning. I sortimentet ingår cirka 9 000 artiklar och det finns totalt sex lagerpunkter i Norden. Leveransservicen är mycket hög med leveranser flera gånger om dagen och ledtider som ofta ligger på några få timmar. Företagskulturen är öppen, informell och professionell. Läs mer om Antalis: www.antalis.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.