Digital Projektledare/Koordinator, ClearOn Stockholm

ClearOn_vit_bkg.jpg

Digital Projektledare/Koordinator

 

ClearOn är Sveriges ledande partner för säljdrivande kampanjer
inom den svenska dagligvaruhandeln med över 50 års erfarenhet
av att utveckla innovativa tjänster som syftar till hjälpa våra kunder
att öka sin försäljning. Under det senaste åren har ClearOn
uppmärksammats internationellt och nationell och vunnit flera priser
för bolagets innovativa och kreativa sätt att sälja och marknadsföra
produkter. Vårt erbjudande bygger på en kombination av tjänster i
framkant, strategi, teknik, insikt och erfarenhet.

 

Om tjänsten:

Vi söker just nu en driven Digital Projektledare/Koordinator där du arbetar tillsammans med vår Sälj, Customer Success funktion samt övriga specialister för att genomföra effektdrivande digitala media kampanjer för våra kunders räkning på bl.a. Facebook, Instagram, Snapchat, och andra digitala mediekanaler. 

Du har en central roll inom kundteamet och arbetar tätt tillsammans med våra kunder och deras byråer. Som Digital Projektledare/Koordinator har du kunskap inom Digital marknadsföring, t.ex programmatiskt, sök, socialt eller display, uppsättning av kampanjer, kampanjoptimering, kampanjanalys och rapportering.

Detta kombinerar du med en delaktighet i att driva och utveckla kampanjstrategier och produktutveckling tillsammans med våra produktspecialister och externa partners. 

Som projektledare är du en del i vår leveransorganisation och du ansvarar för att koordinera och leverera digitala kampanjer till våra kunder och partners. Arbetet omsluter koordinering av delkomponenter till större uppdrag internt i verksamheten och externt mellan olika intressenter partners. Du ansvarar även för konfiguration av kampanjer via interna/externa Self service system samt implementering och leverans av kampanjer i olika digitala plattformar.    

I rollen arbetar du inom följande områden:

 • Tillhandahålla digital media expertis till våra kunder och kundteam.
 • Utforma, planera och administrera digitala kampanjer. 
 • Diverse administration kopplat till kampanj och kundarbete.
 • Praktisk hantering av kampanjer via självserviceverktyg inkl. köp, optimering och kampanjhantering
 • Koordinera och inhämta externt material från tex kund eller kundens byrå för att säkerställa leverans till våra kunder.    
 • Operativ och strategisk kampanjrådgivning genom datasegmentering, optimering och andra datadrivna insikter inom verksamheten.
 • Stötta våra kunder i att Identifiera målgrupper och datadrivna insikter för att omvandla och utveckla strategier d.v.s. mellan budskap, målgrupp och kontext.
 • Analysera, optimera och utvärdera kampanjresultat. 

Kompetenser och erfarenheter:

 • Erfarenhet av digitala kampanjer, Starkt intresse för teknik och digitala plattformar.
 • Kunskaper inom bildhantering tex Photoshop.
 • Goda kunskaper inom Webbprogram tex WordPress, CMS,  Google analytics och Sociala plattformar.
 • Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller en teknisk utbildning. med fokus på digital marknadsföring 
 • Gärna 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet inom social media, performance marketing, datahantering, e-handel eller digital marknadsföring.
 • Du växlar bekvämt mellan att tänka detaljerat och taktiskt till långsiktigt och strategiskt med syfte att bidra till produktutveckling och relation med våra kunder och partners. 
 • Stark förmåga att tydligt kunna kommunicera kanalspecifika rekommendationer på ett precist och begripligt sätt.

Vi ser att:

 • Du är kommunikativ, har ett stort sinne för service och stormtrivs i din roll som rådgivare av våra tjänster.
 • Du är nyfiken och initiativtagande med hög noggrannhet och analytisk förmåga.
 • Du är tekniskt intresserad och har enkelt för att lära dig att arbeta i olika system
 • Du gillar att arbeta självständigt, strukturerat och håller uppsatta tidsramar och deadlines.
 • Du är lösningsorienterad, kan hantera många bollar i luften och är inte rädd för att arbeta med nya metoder för att nå uppsatta mål.
 • God teknisk språkförståelse svenska och engelska inom ramen för rollen och ansvarsområdet. 

Vi erbjuder en spännande roll i ett lönsamt och snabbfotat bolag med bredd och variation i ansvaret. Vår omsättning ökar år från år och potentialen framåt är mycket god.
I rollen får du stora möjligheter att påverka företagets fortsatta utveckling och arbeta
såväl operativt som strategiskt med fokus på service och leverans.
Fast lön, sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag är
några av de självklara förutsättningar för att lyckas i rollen från vår
sida.

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930 alt Fred Bengtsson på 0737-817381

Beskrivning av ClearOn och DLF: ClearOn leder utvecklingen av kuponger och betaltjänster i handeln. Affärsområdet Wave utvecklar och säljer kassasystem. I samarbete med 5000 butiker clearar vi kuponger, presentkort, betalningar och Värdeavier för SEK 5 miljarder årligen. Genom Kassagirot erbjuder ClearOn privatpersoner och företag att betala, ta ut, växla och överföra pengar i samarbete med Bankgirot, Nordea, Swedbank och MoneyGram. ClearOn är ett betalningsinstitut under Finansinspektionens tillsyn och ägs av Dagligvaruleverantörers Förbund.  www.clearon.se Dagligvaruleverantörers Förbund, DLF är en branschorganisation för företag som säljer dagligvaror till handel, restauranger och storhushåll i Sverige. DLFs uppdrag är att förmedla affärsrelevant kunskap, erbjuda inspirerande mötesplatser samt utveckla och driva effektiva branschsystem. DLF har cirka 160 medlemmar. www.dlf.se