10 mars, 2016

Distriktschef Findus

Driven och matintresserad distriktschef med placeringsort Stockholm rekryteras till Findus Sverige AB/ Foodservice

Findus Sverige AB är ett av landets ledande livsmedelsföretag och har, med ett välkänt varumärke, internationell miljö, ständigt produktutveckling och starkt kvalitetsmedvetande, en ledande position på den svenska marknaden. Vi har en bred produktportfölj med närmare 400 produkter i restaurang- och storkökssortimentet med allt från fisk till Ebba ärtan i sortimentet. Findus Sverige AB har idag ca 1000 medarbetare och en omsättning på 2,2 Miljarder kronor. Findus Sverige AB:s huvudkontor ligger i Bjuv. Läs mer på www.findus.se

säljare / distriktsansvarig / fältsäljare / områdesansvarig / utesäljare

Arbetsbeskrivning
I rollen som distriktschef kommer du arbeta med att sälja och marknadsföra Findus Foodservices välkända produkter till storköksgrossister och restauranger samt övriga storkökskunder.

Du ansvarar för distriktets säljbudget och har i uppgift att utveckla nya och existerande kunder. Du kommer sälja kampanjer, följa upp och initiera anbud samt generera merförsäljning till våra kunder. Som distriktschef kommer du vara en del av ”Findus Foodservice”-teamet och din arbetsdag som matinspiratör präglas av högt tempo och mycket kundkontakt.

En viktig del av ditt arbete består i att bygga och bibehålla goda och långsiktliga kundrelationer samt att ansvara för kvalitativ distribution av Findus sortiment. Du arbetar självständigt och systematiskt med att besöka kunderna i ditt distrikt.

Vem är du?
Du är tävlings- och resultatorienterad, affärsdriven och har ett stort intresse för mat och matlagning. Du brinner för försäljning och kundrelationer, samt har förmågan och viljan att avsluta affärer. Du tycker om att skapa nya relationer och är orädd för att ta kontakt med nya och befintliga kunder.

Vi sätter stort värde på din personliga drivkraft, ditt engagemang och din vilja att skapa goda resultat samt din förmåga att arbeta i team.

Du är professionell, ansvarstagande och affärsmässig som person, sätter kundens behov i fokus.

Välkommen in med din ansökan. Rekryteringen sköts av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Zethraeus på telefon 0733-103608. Ansök snarast då urval sker löpande.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.