4 december, 2017

Distriktschef Industri Metal Work

Metal Work Sverige AB säljer och marknadsför komponenter inom automation till den Svenska industrin. Företaget ingår i en världsomspännande koncern med över 40 företag i världen. Koncernen växer snabbt genom att vara nära kunden för att på så sätt bättre förstå marknadens krav och trender. Detta så att nya produkter och strategier utvecklas för att tillgodose marknadens ökade krav och behov.

Idag finns det 13 anställda i den svenska verksamheten där huvudkontoret är förlagt i Vellinge, Skåne. Läs mer på: http://www.metalwork.se/

Om Jobbet:
Du kommer att ansvara för försäljningen av automationslösningar inom ditt distrikt till befintliga och nya kunder. Du kommer att arbeta självständigt med utgångspunkt från hemmakontor alternativt vårt kontor i Stockholm.
I uppstartsfasen kommer du mest att arbeta med att besöka befintliga kunder, men det kommer att förväntas att därefter även fokusera på nya stora potentiella och spännande kundämnen, som finns i distriktet. Målet är att fördelningen av besöken ska vara 50/50 på nya och existerande kunder.
Kunderna, du besöker, är både OEM kunder och slutförbrukare inom i stort sett alla slags industrier. Du får därför ett brett kontaktnät till både inköpare, konstruktörer, produktionschefer mm och du skall vara inställd på att din dialog med kunden pågår på alla nivåer, både vad det gäller det tekniska och det kommersiella samt att driva processerna till avslut.
Det förväntas att du själv ansvarar för offertarbetet i säljprocessen, men du kommer också att få stöd med viss teknisk support från huvudkontoret i Vellinge.
Du rapporterar direkt till VD, som du har kontinuerlig kontakt med, och vi ser att du är en person som är van att arbeta självständigt och drivet.

Egenskaper:
Tjänsten ställer stora krav på din egna förmåga att själv planlägga din tid och att dina kunskaper för att skapa försäljning är i linje med vad som förväntas för att du ska kunna uppnå dina resultat. Därför ska du ha lätt för att ta initiativ och är en självmotiverande och engagerad person, som kan bevara andan och tycker det är viktigt att uppnå överenskomna resultat.
Är du – med andra ord – en dynamisk, säljorienterad, uthållig och resultatorienterad person? Då är vi övertygade att denna tjänst något för dig.

Erfarenhet och ubildning:
Du har erfarenhet från en liknande anställning, där du haft ansvaret för försäljning av tekniska komponenter och lösningar och det är en mycket stor fördel om du har teknisk utbildning. Du skall kunna uppvisa sedan tidigare goda säljresultat. Du behärskar engelska i skrift och tal och är van att arbeta med IT och att rapportera i CRM.

Lön:
Du får en bra fast lön, som motsvarar dina kvalifikationer, samt pension, bil och mobiltelefon

Du erbjuds:
Att bli en del av en framgångsrik koncern med god tillväxt och du får ett mycket självständigt jobb med goda möjligheter att skapa resultat.

Distrikt:
Mjölby i Söder till Stockholm öst och norra Sverige.

Ansökan och ytterligare information
Ansöker gör du via vår rekryteringspartner Rubino Rekrytering på www.rubino.se under rubriken: Lediga jobb med CV och Personligt brev. OBS, vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår Rekryteringskonsult i denna process Harry Rubino på telefon 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.