Driven Säljare till iQ fuel, Norrland

iqfuel-backstrom-bratt-edition.png

 

iQ fuel är ett svenskt bolag med fokus på att ta fram nästa generationens produkter inom sport och hälsa. Våra produkter är svensktillverkade med trippelfiltrerat vatten för att optimera upptaget av innehåll på bästa sätt. Dessutom är våra produkter fria från koffein, taurin och socker. Vilket gör att även detta är ett perfekt alternativ för alla sportande ungdomar. Vi har tagit fram två unika produkter; en vitaminberikad fokusdryck som ger dig rätt energi och optimerar ditt mentala fokus som heter FOCUS. Den andra är en vitaminberikad vätskeersättning fylld med elektrolyter som vi kallar HYDRATE. Vi har ett väl utvecklat samarbete med hockeyprofiler som bl a Niclas Bäckström och Jesper Bratt. Vi är dessutom ligasponsor för Hockeyallsvenskan.            Läs mer på www.iqfuel.se 

iQ Fuel växer och söker nu en driven och resultatorienterad
Säljare till distrikt Norrland

I rollen som Säljare hos oss ansvarar du och driver du försäljningen av produkterna HYDRATE och FOCUS på ditt distrikt och utgår förslagsvis från Sundsvall. Arbetet innebär i huvudsak införsäljning av kampanjer, utbildning, distribution och exponering av våra produkter. Vi har ett flertal listningar och du kommer därför att även arbeta med lönsamhetsanalyser av butiksdata. Företagets kunder återfinns både inom servicehandeln, sportvärlden och dagligvaruhandeln. Du ingår i ett drivet säljteam och rapporterar direkt till försäljningschefen. 

För att lyckas måste du vara målmedveten och energisk, du har ett gott sinne för affärer och en god förmåga att skapa goda och utveckla dina affärsrelationer på lång sikt. Därför är det viktigt att du har förmåga att jobba både analytiskt och kreativt och du brinner för försäljning.

Du arbetar idag som säljare av liknande produkter eller har en god dokumenterad erfarenhet som säljare på fältet med snabbrörliga konsumtionsvaror eller liknande. Du har läst ekonomi på lägst gymnasienivå eller motsvarande och har en god vana av att arbeta och rapportera digitalt, meriterande är om du har erfarenhet av Genero CRM. Du måste ha en driven entreprenöriell ådra för att göra skillnad och vilja vara med på en spännande resa tillsammans med oss där du också har möjlighet att avancera i organisationen. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift samt har körkort.   

iQ fuel erbjuder fast lön samt rörligt så du har goda förstjänstmöjligheter, ett bra förmånspaket med tjänstebil, friskvårdsbidrag, Ipad, telefon och arbetskläder från Björn Borg. 

Det är också viktigt att du har en sund aktiv och hälsosam livsstil som överensstämmer med iQ fuels och vi ser gärna att du har en idrottslig bakgrund från hockeyn eller liknande. Se filmen här: https://iqfuel.se/wp-content/t…

Ansökan

Vi samarbetar med Rubino Rekrytering i denna rekrytering och kommer att tillsätta tjänsten snarast. Vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan snarast om du är intresserad. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Harry Rubino på 0733-763930. 

 

Välkommen med din ansökan!