7 februari, 2014

Ekonomiansvarig SSK

Ekonomiansvarig Södertälje SK

Södertälje Sportklubb (SSK)En av Sveriges mest anrika klubbar grundad 1902. Elitserielag i ishockey. Sju gånger svenska mästare Sveriges mesta elithockeyklubb med flest säsonger i högsta serien. En ungdomsverksamhet med över 700 aktiva ungdomar, hockey och konståkning. Stolta ägare av evenemangsarenan AXA Sports Center/Scaniarinken uppförd 2005 Läs mer på www.sodertaljesk.se.

Då vår trotjänare Britt-Marie nu skall gå mot en efterlängtad pension så söker vi nu hennes ersättare till vårt kansli:

Ekonomiansvarig Södertälje Sportklubb

Din huvuduppgift blir att leda och ansvara för ekonomin i SSK:s verksamhet. I uppgifterna ligger att: Hantera löner, all bokföring såsom Leverantör och kundfakturor, göra balans och resultatrapport samt göra avstämningar och rapportera detta månadsvis, kvartalsvis samt att upprätta årsbokslut. Delta och driva budgetarbetet för de olika avdelningarna.

Du kommer att få jobba i en minst sagt spännande miljö och brinner du för SSK och hockey så kommer du att få det bästa arbetet som finns inom området.

För att lyckas så måste du vara drivande och få saker och ting ur händerna, du måste ha en positiv attityd och gilla att vara en viktig länk i kedjan. Du skall ha en gedigen bakgrund inom området och tycka att ekonomi är det roligaste som finns. Du måste också att gilla att vara spindeln i nätet och ta ansvar för du kommer också att vara den som saker och ting rör sig kring på vårt kansli.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Jonsson på tfn. 0705-927 420 alt Harry Rubino på telefon 08-411 60 80.  Ansöker gör du senast den 5 november 2008 på www.rubino.se under rubriken ”Aktuella Rekryteringar” alt så sänder du din ansökan till harry@rubino.se   

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.