EKONOMIANSVARIG TILL ROVALIN AB, NYKVARN

images (1).jpg

EKONOMIANSVARIG TILL ROVALIN AB

 

ROVALIN AB expanderar verksamheten och söker nu en 
Ekonomiansvarig medarbetare till verksamheten i Nykvarn.

Vill du ha en ny utmaning i din karriär och vara med i ett bolag som växer så kommer du att kunna ha en nyckelroll i bolaget på sikt. Vi är ett trevligt informellt gäng med vanligtvis snabba beslutsvägar som ställer upp för varandra. Vi sitter i trevliga egna lokaler på Borrvägen 3 i Nykvarn.

Rollen som ekonomiansvarig hos oss kommer att i första hand innebära att hantera löpande uppgifter såsom; all hantering av bokföring och kontoavstämningar, rapportering av skatter, löner och moms samt säkerställa att regelverket avseende bolaget och att skatter efterlevs och rapporteras till Bolagsverket och Skatteverket. Dessutom kommer du att vara behjälplig avseende projektredovisning samt ansvara för upprättande av månads-, kvartals och årsbokslut samt årsredovisning. Du deltar i upprättande av budgeten och prognoser samt på sikt vara ansvarig för konsolidering av bolagen inom Rovalin Koncernen. 

För att lyckas så ser vi att du är utbildad gymnasieekonom eller motsvarande, har du en civilekonomexamen är det givetvis meriterande. Du har ett antal års erfarenhet av kvalificerat arbete inom ekonomi, redovisning och ev erfarenhet av enklare koncernredovisning, med goda resultat och meriter sedan tidigare. Har du erfarenhet av projektredovisning och succesiv vinstavräkning så är det också givetvis meriterande.  

Som person ser vi att du är noggrann och gillar att ha en god översikt över arbetet som helhet men också förmåga och intresse för detaljer. Du är drivande och självgående och kvalitetsmedveten i allt det du gör och lämnar ifrån dig. Vi ser också att du vill lära dig nytt och är nyfiken som person. Det är också viktigt för att passa in hos oss är det viktigt att du är positiv och social och gillar att ha många kontaktytor internt med kollegor men och externt avseende kunder, leverantörer och myndigheter.
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Har körkort och egen bil.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930. 

Ansöker gör du snarast nedan dock senat 15 juli. 

Välkommen med din ansökan!

Rovalin AB beläget i Nykvarn är Sveriges största fristående bolag inom grundläggningsbranchen. Rovalin erbjuder sina kunder helhetslösningar för grundläggningsarbeten inom pålning, borrning och spontning. Rovalin AB dimensionerar och utför slagna pålar i betong och stål/ Borrning av pålar och sponter, samt traditionella vibrodrivna spontarbeten. Vi är för närvarande ca 30st anställda och växer, omsättningen är idag ca 250 MSEK, läs mer på www.rovalin.se