Ensto söker en Produktchef, placering Västberga

5988015-00214298-ensto.png

Produktchef Elbilsladdare och Centraler till Ensto, Stockholm/Västberga

Nu söker vi en Produktchef med ansvar för vårt sortiment avseende Elbilsladdare och centraler med placering på vårt huvudkontor i Västberga.

Rollen som Produktchef hos oss innebär att du har en bred roll och du kommer att ha fullt ansvar för att dessa affärsområden utvecklas på rätt sätt.

Vi söker dig som är vän av ordning och har en väl utvecklad administrativ ådra samt har en stark drivkraft och stort engagemang i rollen. Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen i en liknande roll.
Du måste gilla ett högt arbetstempo och ha en strävan att utveckla dig och din arbetsplats. Vi är en liten och effektiv organisation därför måste du vara en smidig kugge mellan leverantör, logistik och våra kunder.

I arbetsuppgifterna ingår b la:

  • Fullt ansvar för affärsområdet med fokus på produkt, teknik och projektering.
  •  Produktutveckling, möta marknadens krav på nya önskemål och behov.
  • Visst resultatansvar för ditt affärsområde
  • Produktdatarapportering till våra grossister
  • Analys av marknad och konkurrenter
  • Planera och implementera kampanjer tillsammans med försäljningsavdelningen
  • Kommunicera med leverantörer och hålla viss dialog med våra kunder samt vårt huvudkontor i Finland.
  • I vissa fall hålla utbildningar internt och externa avseende produkter, funktion och nyheter samt trender.

Vi ser gärna att du har en elteknisk bakgrund gärna i kombination med marknadsföring eller motsvarande. Har du erfarenhet från elbranschen i en liknande roll är det givetvis mycket meriterande. Du skall obehindrat kunna uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska och ha mycket goda datakunskaper.

Viktigt är att du är analytisk, drivande, tar initiativ och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du måste vara stark i din personlighet, jordnära, kreativ och positiv (lösningsorienterad) samt vara en god lagspelare i ett företag där alla ställer upp för varandra. Du skall ha en affärsmässig känsla och förmåga att framföra budskap.

Vi finns i trevliga lokaler i Stockholm/Västberga. Företaget präglas av en informell företagskultur där det är högt till tak, vi trivs och är professionella i våra roller.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Harry Rubino på nummer 0733-763930.

Ansöker gör du snarast genom att skicka CV och Personligt brev via www.rubino.se.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Ensto Gruppen
Ensto designar och tillhandahåller smarta elektriska lösningar för att förbättra säkerheten, funktionen, tillförlitligheten och effektiviteten hos smart grids, fastigheter och transporter. Vi tror på ett bättre liv med el och en mer hållbar morgondag. Vi erbjuder smarta och flexibla lösningar för belysning, EV-laddning och elinstallationer till konsulter, arkitekter, entreprenörer och installatörer. Ensto är ett internationellt teknikföretag och ett familjeföretag som grundades 1958 och sysselsätter ca 1400 personer i Europa, USA och Asien. Vår omsättning 2019 var 260 miljoner euro. Vi tror på ett bättre liv med el och en mer hållbar morgondag. Läs mer om Ensto: www.ensto.com