15 april, 2019

Fältsäljare till Hagaköket, distrikt södra Sverige

jghxp1spoxuqhjcykx3w.jpg

Hagaköket söker just nu en engagerad och självgående Säljare till distrikt södra Sverige, som skall ge våra kunder professionell rådgivning för att underlätta deras försäljning. Våra kunder är i första hand byggfackhandeln så som t.ex. Beijer, K-Rauta samt Ahlsell.

Du har sedan tidigare en god försäljningsbakgrund och goda resultat sedan tidigare inom branschen.

Du har ansvaret för kundkontakten hos våra kunder och rapporterar till försäljningschefen. Meriterande är givetvis att du har erfarenhet från branschen och har sålt kök tidigare. Du bor på distriktet, utgår hemifrån och rapporterar till Försäljningschefen.

Kvalifikationer för att lyckas

  • Gymnasial utbildning
  • Har minst 1 års erfarenhet av att arbeta med kundrelationer och kundbemötande till företag
  • Har erfarenhet av försäljning av kök
  • Är social och älskar att ge en bra service
  • Är målinriktad, driven, självgående och som ständigt vill utvecklas
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort

Hagaköket erbjuder Dig:

Fast marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, gedigen produktutbildning och tjänstebil.

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

 

Hagaköket, en del av Scandinavian Kitchen är varumärket för byggmaterialhandeln och dess kundsegment inom proffs, konsument och projekt genom flexibla tjänster och produkter erbjuder köksförnyelse till kunder med behov av flexibla och anpassningsbara lösningar.

Scandinavian Kitchen har sedan 1924 utvecklat snickeritraditioner vid våra fabriker i Uppland med fokus på hållbara och funktionella köks- och förvaringslösningar. Scandinavian Kitchen ingår i Nordic Kitchen Group som producerar och säljer utöver Hagaköket varumärkena; Canadaköket, Härjedalskök och LIB, Luck och Intredningsbolaget. Läs mer på: https://scandinavian-kitchen.s… samt https://nordickitchen.se/

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.