3 mars, 2019

Finansbolag inom bilbranschen söker Säljare

Carmatic Finans söker en driven och självgående Säljare

Vi söker dig som har ett genuint intresse för försäljning och vill ta nästa steg i din karriär på ett snabbväxande företag inom bilbranschen? Vi söker därför dig som är duktig på att skapa långsiktiga kundrelationer, tycker om eget ansvar samt vill utvecklas både professionellt och personligen.

Arbetsuppgifter
För att stärka vår organisation ytterligare så söker vi dig som vill vara med och ta försäljningsvolymer till nästa nivå. Här ges möjlighet att arbeta på ett entreprenörsdrivet bolag där du erbjuds stor frihet under ansvar. 
För att lyckas vet du vad som krävs för att driva din försäljning i alla steg i försäljningsprocessen – från planering och prospekts fram till affär. I din roll som Account Manager kommer du vara mycket viktig för företagets framtida expansion och har möjlighet att påverka. Här trivs du som har en entreprenörsanda och som brinner för försäljning. Du har förmåga att se helhetslösningar och är inte rädd för att göra grovjobbet inom försäljning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • För denna tjänst söker vi dig som har gedigen erfarenhet av försäljning 
  • Du har vana att arbeta mot ledningsnivå och att hålla presentationer
  • Troligen har du en eftergymnasial utbildning. 
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Körkort

För att trivas i rollen ser vi att du är snabblärd och van att arbeta hårt för att nå dina mål. Är du analytisk, allmänbildad och intresserad av bilar är det en fördel. Du tar stort eget ansvar och har ett genuint intresse för försäljning. Som person är du självgående och har vana att se lösningar och affärsmöjligheter.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Bromma
Lön: Fast lön samt provision 

Om företaget
Carmatic Finans AB erbjuder individuellt anpassade lösningar för tjänstebilar och personalbilar. Företaget ger kunderna möjlighet att erbjuda sina anställda en attraktiv löneförmån i form av valfri bil. En av de stora fördelarna med Carmatics tjänstebilslösningar är, förutom enkelheten och flexibiliteten, att det är Carmatic som står för risken för bilarna. Bilar hyrs av Carmatic och kan återlämnas när som helst. Konceptet har fokus på kostnadseffektivitet med administration inkluderad. Carmatic är en samarbetspartner med kundanpassad helhetssyn. 
Företaget startades 2010 och har sedan dess haft en stabil tillväxt och god lönsamhet.
Läs mer på: www.carmatic.se 

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.