30 oktober, 2017

Fleet Manager Sweden, Ford Stockholm

Vi söker vår nye Fleet Manager Ford, Sweden med placering Stockholm

Rollen innebär:

I rollen som Fleet Manager kommer du att ansvara för och vidareutveckla försäljningen till våra största företag i Sverige. Till din hjälp har du ett väl sammansvetsat team om 4 personerför att driva försäljningen. Du har ett av bilvärldens starkaste varumärken i Ford, ett toppmodernt modellbilsprogram både avseende personbilar och transportbilar. Du har dessutom ett välutvecklat återförsäljarnät som är geografiskt heltäckande avseende både försäljning och service. Du får även vår starka generalagentsorganisation i ryggen med rutin och erfarenhet för att stötta vår företagsbilsaffär. Du rapporterar till vår Sales Manager. Regelbunden interaktion med vår företagsorganisation i Europa, baserad i Köln, Tyskland ingår också och utöver det med vår återförsäljarförening, Fordhandlarföreningen.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att få en viktig roll för att ta Ford framåt där du har budget- och resultatansvar förvår  svenska Ford-affär avseende företagsförsäljningen. Här följer några av de viktigaste arbetsuppgifter rollen innebär:

Du leder och driver företagsförsäljningen mot uppsatta mål. Du ansvarar för att Sveriges största kunder får rätt erbjudande och service för att välja Ford i första hand. Följer upp och rapporterar och gör nödvändiga åtgärder och eventuella förändringar för att budget följs enligt plan. Du är en viktig del i att förmedla och implementera centrala strategier gällande bearbetningen av våra kunder och vårt erbjudande. Du planerar, koordinerar och genomför aktiviteter för att stärka Ford som företagsbil i många fall tillsammans med Ford of Europe och våra duktiga återförsäljare. Du skall dessutom vara involverad i diskussioner och förhandlingar med våra nyckelkunder centralt. Viktigt är att du är nära våra kunder tillsammans med din organisation och får dem att känna att Ford är rätt val när det gäller företagsköpet.

Du utgår från vårt huvudkontor i Frösundavik, Solna men måste vara beredd på att resa en hel del.

Din profil:

Vi är övertygade om att du redan har ett brinnande intresse av att driva affären och en gedigenerfarenhet från fordonsbranschen. Givetvis är det meriterande om du har erfarenhet av företagsförsäljning. Du är en stark ledare som har affären i blodet och du drivs av att leda och få dina medarbetare att växa under din ledning. Du har en adekvat utbildning i bagaget för att kunna axla rollen avseende att se affärsmöjligheter och att stärka vår och återförsäljarnas affär. Du ser vikten av en tydlig process och struktur för att hantera administrationen kring företagsförsäljningen och du är van att kommunicera både på svenska och engelska (tal och skrift) . Det finns mer att berätta om rollen men det gör vi när vi ses för en första intervju.

Du får:

En viktig roll där du har en direkt påverkan på resultatet. Ett globalt och anrikt företag med högt till tak, engagerade kollegor, bra utvecklingsmöjligheter och tydlig Vision, Affärsidé och Värderingar.

Ansöker gör du direkt med CV och Personligt brev. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult i denna process Harry Rubino på 0733-763930

Välkommen med din ansökan!

Ford Motor Company AB är ett av landets största och äldsta marknadsbolag inom bilbranschen och tillhandahåller Fords tjänster och produkter på den svenska marknaden genom drygt 80 försäljningsställen och mer än 120 serviceställen spridda över landet. I april 2016 flyttade kontoret från Göteborg till Stockholm och en ny epok i företagets historia inleddes. Företaget har ca 45 medarbetare och sitter i ljusa lokaler i Frösundavik, Solna.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.