18 februari, 2019

Flux söker Belysningssäljare

             829486.jpg logga.jpg

Flux förstärker sin säljorganisation för att öka servicen gentemot kunder och leverantörer och söker nu en driven och självgående Säljare med tyngdpunkt på teknisk belysning. Utgångspunkt kommer att vara Arninge Täby / Stockholm.

Personen vi söker kommer att få en viktig roll med stort ansvar i vår organisation. Tjänsten innefattar främst kvalificerad teknisk försäljning mot i första hand ljusdesigners och elkonsulter.

Tjänsten förutsätter tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och den ger stora möjligheter till självständigt arbete och egna initiativ. Du bör vara väl insatt i branschen och ha en gedigen erfarenhet och ett välutvecklat adekvat nätverk för att lyckas med din försäljning. Du kommer att få arbeta brett med alla våra kollektioner och där ingår även teknisk utomhusbelysning. Därför kräver tjänsten både en hög kompetens och tidigare erfarenhet från motsvarande arbete. Detta är absoluta krav för att vi ska kunna beakta en ansökan. Utöver ovanstående bör rätt person vara van vid att arbeta med presentationer som en naturlig del i säljarbetet. Du är van vid att arbeta strukturerat och van att rapportera i CRM. Du är flytande i engelska och svenska i tal och skrift och är självgående och strukturerad i ditt arbetssätt.

Du kommer att ingå i ett erfaret och drivet säljteam, med ledning från försäljningschefen och support från en sammansvetsad organisation. Tjänsten innebär en placering på huvudkontoret i Arninge C och omfattar resor i första hand i Sverige, men även besök hos våra olika underleverantörer i Frankrike, Tyskland och Tjeckien.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930. Ansöker gör du direkt då vi intervjuar löpande. Ansöker gör du via hemsidan www.rubino.se, vi tar ej emot ansökningar på annat sätt. 

Välkommen med din ansökan!

Flux verkar inom belysning för offentlig miljö och är ett av Sveriges ledande företag på projektmarknaden, med både en egen stark produktion och trading. Säljkontor och showroom finns i Arninge C norr om Täby, där även produktion, lager, ljuslaboratorium och administration finns.
Omkring 70% omsättningen är idag egentillverkad och resten kommer från välrenommerade  tillverkare som Eclatec, Halla, Osmont, Rovasi, Next, Pracht och Neko. Läs mer på www.flux.nu

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.