18 februari, 2019

Flux söker en Teknisk Innesäljare

                     829486.jpg logga.jpg

Flux förstärker sin säljorganisation för att öka servicen gentemot kunder och leverantörer och söker nu en driven och självgående Innesäljare med tyngdpunkt på teknisk belysning. Placering kommer att vara i våra trevliga lokaler i Arninge Täby.

Personen vi söker kommer att få en roll med stort ansvar i säljgruppen och vara en viktig del av kontaktytan mot våra kunder. Tjänsten innefattar offertskrivning, kvalificerad teknisk kundsupport och stöd till fältsäljarna i projekten, samt mer kvalificerade  arbetsuppgifter som belysningsförslag och ljusberäkningar.

Tjänsten förutsätter tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och den ger stora möjligheter till självständigt arbete och egna initiativ. Det viktigaste hos oss är ett arbetssätt med kunden i fokus och att vi fortsätter det goda arbete som har gett oss vårt goda branschrykte och framstående position i branschen.

Rätt person har gymnasiekompetens, en bakgrund inom elbranschen från en liknande roll och en god förståelse avseende strukturen i branschen. Vår erfarenhet är att om man har jobbat med belysning så trivs man och vill vara kvar i branschen. Så om du har erfarenhet från belysningsvärlden är det givetvis meriterande, men inte avgörande. Viktigast är att du gillar att ge våra kunder en ypperlig service och tycker att det är självklart att stötta våra säljare i deras arbete. Du är flytande i engelska och svenska i tal och skrift och självgående i ditt arbetssätt.

Du kommer att ingå i ett erfaret och drivet supporteam, med ledning från platschefen och i gott samarbete med en sammansvetsad organisation.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930. Ansöker gör du direkt då vi intervjuar löpande. Ansöker gör du via hemsidan www.rubino.se, vi tar ej emot ansökningar på annat sätt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Flux verkar inom belysning för offentlig miljö och är ett av Sveriges ledande företag på projektmarknaden, med både en egen stark produktion och trading. Säljkontor och showroom finns i Arninge C norr om Täby, där även produktion, lager, ljuslaboratorium och administration finns.
Omkring 70% omsättningen är idag egentillverkad och resten kommer från välrenommerade  tillverkare som Eclatec, Halla, Osmont, Rovasi, Next, Pracht och Neko. Läs mer på www.flux.nu

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.