10 mars, 2016

Företagssäljare Wafab Bil, Karlstad

Wafab Bil är återförsäljare för Saab, Opel och Chevrolet i Karlstad, Kristinehamn och Sunne. Vi är 85 anställda och omsätter 270 mkr. Företaget har drivits av familjen Warnestad sedan starten 1977 och firar nästa år 30 framgångsrika år i bilbranschen. Vi lever med vår affärsidé att vi långsiktigt skall tillfredsställa våra kunders behov av ett bekymmersfritt bilägande. Vår vision är att ha nöjdast kunder inom vårt försäljningsområde och att ha kul med motiverade, engagerade och duktiga medarbetare.

Wafab Bil AB Karlstad

Söker en driven och engagerad

Företagssäljare, Personbilar samt lätta lastbilar.

Din uppgift:

Du skall vara med och utveckla framtidens försäljning till företag via personliga möten hitta nya affärsmöjligheter och långsiktigt bibehålla våra företagskunder.

Din profil:

För att lyckas måste du brinna för att tydliggöra kundnyttan för våra kunder samt att drivas av goda affärer. Det är viktigt att du arbetar engagerat, strukturerat och långsiktigt får att uppnå våra målsättningar. Du måste också ha förmågan att arbeta självständigt och drivet. Har du erfarenhet från branschen är detta givetvis meriterande men inte nödvändigt. Det är dock viktigt att du minst har några års erfarenhet av försäljning till företag. Körkort, gymnasiekompetens, god svenska i tal och skrift samt datavana är också grundläggande krav. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Vi erbjuder:                                                                                                      

Ett spännande och intressant arbete med fokus på långsiktighet samt möjligheter till både personlig och ekonomisk utveckling. Löpande coaching och utbildning av oss samt vår huvudman. Du kommer att Du kommer att få en nyckelroll i vår organisation och rapportera direkt till vår bilmarknadschef. Du får fast lön samt provision samt tjänstebil.

Är du intresserad och vill veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-76 39 30. Ansöker gör du senast den 30 september 2006, via hemsida www.rubino.se under rubriken ”Aktuella rekryteringar”.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.