Försäljningsansvarig Sauter, Stockholm

Försäljningsansvarig Affärsområde Flödeskontroll

Logo_Sauter_AG.svg.png

Tjänstebeskrivning
Vi söker Dig som vill bli den nya stjärnan i vår svenska organisation Sauter Automation AB, där du blir ansvarig för bolagets komponentförsäljning inom samtliga kundsegment. I rollen som försäljningsansvarig är fokus på att skapa, utveckla och bygga hållbar relation hos ny samt befintlig kundbas. I rollen ingår även ansvaret att skapa en tydlig plan och strategi samt taktik för hur vi tillsammans utvecklar potentiella kunder. Som försäljningsansvarig finner du det självklart att bidra med hög kvalitet- och servicekänsla samt en god arbetsmiljö i samarbete med teknik- och produktsupport. Vid kommunikation till moderbolaget är koncernspråket engelska. Du ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till vår svenska VD.

Bild Sauter.jpeg

Ansvarsområden
OEM och kanalpartner
Budget och lönsamhet
Löpande uppföljning
Processansvarig
Teknisk support

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av övergripande ansvar för försäljning samt ägandeskap över egna kundkonton med fokus på tillväxt. Vidare är du intresserad samt van att driva förändringar och förbättringar inom strategisk kundbearbetning. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Goda kunskaper inom O365 med tillhörande SharePoint lösningar och funktionaliteter. Kärnan i verksamheten är medarbetarna och som stöd för oss inom det operativa, använder vi ERP-/CRM systemet Pyramid. I rollen som försäljningsansvarig för Sauter Automation AB är du ansvarig att försäljningen handhas enligt gällande lagar och interna regler.

 

Personliga egenskaper
Sauter Automation befinner sig i en tillväxtfas både organisatorisk och affärsmässigt. Vi söker en medarbetare med samarbete som självklarhet. Du sitter med i ledningsgruppen och bidrar i strategiska utvecklingsfrågor, liksom i frågor kring verksamhetens fortsatta riktning. Där Din drivkraft och kunskaper att utveckla processer och rutiner inom företagets komponentförsäljning är avgörande.

Språkkunskaper i tal och text
Svenska – krav
Engelska – krav
Tyska – meriterande

Krav
B-körkort

Placeringsort
Kontoret är beläget i Vällingby, Stockholm

Ansökan
Ansöker gör du direkt då vi intervjuar lämpliga kandidater löpande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommemn att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Företaget
I mer än 100 år har SAUTER-gruppen baserad i Basel, Schweiz, tillhandahållit produkter, expertis och lösningar för fastighetshantering och rumsautomation under hela fastighetens livscykel. Vi har vuxit kraftigt de senaste åren och har nu över 350 anställda i Basel och 2 700 personer över hela världen och omsätter cirka 500 miljoner euro, vilket gör oss till en av de ledande leverantörerna inom fastighetsautomationssektorn. Vårt produktsortiment kännetecknas av sin schweiziska kvalitet. Vår platta, flexibla organisation gör att vi som tillverkare kan reagera snabbt på nya marknadskrav. Läs mer om Sauter på www.sauter.se