Försäljningschef Arne Thuresson Byggmaterial AB, Stockholm

Logo_AT_72dpi.9adc813a.png

Arne Thuresson Byggmaterial AB söker en Försäljningschef med placering i Stockholm Spånga, som har erfarenhet av avtalsförsäljning och att leda personal samt är duktig på att etablera långsiktiga kundrelationer. 

För att lyckas i rollen har du ett genuint intresse för långsiktiga kundrelationer samt följande erfarenhetsbaserade förmågor:

  • Att ta fram strategiska säljplaner och implementera dessa för inne- samt utesäljchef.
  • Utvecklingsansvarig för Arne Thuressons nyckelkunder i ÅF- samt Grossistled    med fullt resultatansvar.
  • Ta fram kampanjer tillsammans med kunder och implementera dessa tillsammans  med övriga organisationen.
  • Etablera nya kontakter och med företag inom branschen.
  • Ansvara för avtalsadministration.
  • Resor inom Sverige förkommer regelbundet.

Som person är du en lagspelare. Du har en stark vilja att hitta bästa möjliga lösning för både kund och Arne Thuresson Byggmaterial AB. Du är naturligtvis självgående, har god social kompetens och analytisk förmåga. Vi ser att du har erfarenhet som försäljningschef eller KAM från samma eller liknande bransch. 
Dokumenterad erfarenhet av förhandlingar är meriterande samt har en styrka i att bygga långsiktiga relationer.
I denna roll krävs att du kan kommunicera på svenska och engelska både i tal och skrift. Du innehar även ett giltigt körkort och kan resa i tjänsten.

Vi är ett familjeägt bolag i byggmaterialbranschen som startade 1974, vi är idag 32 personer med HK i Spånga norr om Stockholm. Våra tre affärsområden innefattar Skruv och infästning, Väggprodukter samt Grund och armering.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du arbetar nära de flesta av våra trevliga och duktiga kollegor från alla avdelningar. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och har en stor entreprenörsanda i bolaget.

Rätt person erbjuds bl. a fast marknadslön och tjänstebil. I och med att vi har en säljorganisation som täcker hela landet spelar det mindre roll var du bor. Det viktigaste är att hitta rätt person.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Jesper Sternhoff på Rubino Rekrytering 072-450 74 05. Sök tjänsten via www.rubino.se

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Arne Thuresson Byggmaterial AB här: www.thuresson.se