Försäljningschef till Södertälje Sportklubb

Försäljningschef till Södertälje Sportklubb                                              sodertaljesk.gif

Södertälje Sportklubb (SSK) har en stabil plattform, en ny plan för framtiden är påbörjad. Vi har en ny sportslig ledning med en tydlig och klar målbild.
Då Magnus som har tjänsten idag går vidare mot nya utmaningar så söker vi nu hans ersättare som:

 

Försäljningschef till Södertälje Sportklubb!

SSK spelar i HockeyAllsvenskan kommande säsong, klubben är taggad till tusen och målet är klart och tydligt för alla inblandade. 
Klubbens ungdomsverksamhet är en av Sveriges största med en av Stockholmsområdets största verksamheter på damsidan med ett lag i näst högsta serien – på väg mot den högsta. 
Varumärket är ett av de starkaste inom svensk hockey, dessutom har vi en riktigt bra arena i Scaniarinken för såväl matcher som evenemang och möten. 

Tifo publikhav.jpg

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning i en av Sveriges mest anrika Hockeyföreningar. Vill du anta utmaningen i att driva och utveckla SSKs försäljning?

 

I rollen kommer dina huvudsakliga uppgifter vara att självklart öka vår försäljning, utveckla vår kundbas samt förstärka och leda vår säljavdelning. Uppgiften inkluderar såväl sponsorförsäljning samt annonsering på extern LED yta, dessutom införsälja utveckla och driva konferenser och kundevent.

För att lyckas är vi övertygade om att du har dokumenterade goda säljresultat sedan tidigare i liknande roller, goda ledaregenskaper, samt en förmåga att driva saker i mål.Erfarenhet från viss arbetsledning är meriterande. Du brinner för försäljning, skapa och utveckla långsiktiga kontakter och vill att du vill utvecklas vidare i din karriär. 

Egenskaper som vi värdesätter är bland annat att du är: Driven, utåtriktad, engagerad, initiativrik, relationsskapande och handlingskraftig. Viktigt också är att du är självgående och har en förmåga att se helheten och kunna prioritera. Du måste vara beredd på att vara på plats vid matcher och event för att stärka banden med våra samarbetspartners och fans. Detta innebär att du inte drar dig för att tala inför en publik stor som liten. 

Vi ser även att du har en idrottslig förankring, erfarenhet av tjänste- eller mediaförsäljning och en förståelse för att stora som små frågor engagerar supportrar medlemmar och sponsorer. 

Känner du att du är kvalificerad och anta utmaningen, vill vi att du hör av dig snarast med din ansökan. 
Frågor besvaras av: Rekryteringskonsult Harry Rubino på tfn. 0733-763930. Ansökan med CV och personligt brev sänds via www.rubino.se snarast då vi avser att tillsätta tjänsten snarast. 

Välkommen med din ansökan!