20 februari, 2018

Försäljningsingenjör Ensto Electrification, Stockholm

Ensto Sverige AB söker till distrikt Stockholm en driven Försäljningsingenjör till Affärsområde Electrification, Stockholm

Arbetsuppgifter:
Syftet med rollen är att driva och utveckla försäljningen inom ditt distrikt för affärsområde Electrification. Du ansvarar för din budget och för att nå försäljningsmålen som är uppsatta för ditt område. Kunder är i första hand Fastighetsägare, Elkonsulter och Slutanvändare, OEM (Industri). Området Electrification innefattar bl. a: EnstoNets snabbkopplingssystem, Elvärmesystem, samt Elektrifieringsystem för arbetsplatser.

Din profil:
För att trivas och lyckas i rollen är försäljning en självklar del i ditt DNA. Du är kommunikativ och skall drivas av att göra affärer. Du hittar dina leads och driver säljprocesserna tydligt, strukturerat och lösningsorienterat via personliga möten. Därför är det viktigt att du måste vara självständig i din personlighet och entreprenörsdriven i din säljstil. Har du erfarenhet från området är det givetvis meriterande. Du måste vara den som kan knyta ihop säcken och få affären. Det är därför viktigt att du har med dig goda säljresultat sedan tidigare. Du bör ha en adekvat utbildning och dessutom ett bra nätverk inom branschen. Du skall vara flytande i svenska och engelska och ha körkort.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig en spännande roll i en koncern med en internationell prägel där detta affärsområde är prioriterat. Fast marknadsmässig lön med bonus, tjänstebil, sjukvårdsförsäkring samt de verktyg du behöver för att lyckas med din försäljning är bl. a det vi erbjuder. Vi är ett väl sammansvetsat team där alla hjälper alla, vi sitter i trevliga lokaler i Västberga och du rapporterar till vår Sales and Marketing Manager.

Ansöker gör du omgående då vi intervjuar löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.