7 maj, 2019

Glen Dimplex Nordic söker Säljare

GDHV logo.png

Glen Dimplex Nordic, del av Glen Dimplex Group söker en driven och engagerad Säljare till distrikt Stockholm-Norrland.

 

Glen Dimplex Nordic arbetar i huvudsak med lösningar för inneklimat med i första hand elradiatorer, golvvärme och ventilation. Kunderna är i huvudsak installatörer men det finns även viss försäljning till husbyggare och retail. Med dagens teknik och möjlighet till styrning är Glen Dimplex lösningar mer energieffektiva än andra på marknaden och ger ett optimalt inneklimat. Huvudkontoret ligger i Norge och det finns försäljningskontor i Sverige, Finland och Danmark. Glen Dimplex Nordic ingår i Glen Dimplex Group, med säte på Irland. Glen Dimplex Group är världsledande gällande elvärme och styrning samt förnyelsebar energi.

I rollen som säljare på Glen Dimplex kommer du att i första hand att bearbeta Installatörer, Grossister och slutkunder såsom exempelvis husbyggare. Fördelningen är en mix av både befintliga och nya kunder. Du bor inom distriktet men vi ser gärna att du bor i norra Storstockholmsområdet.

För att lyckas vill vi att du är i början av din karriär och brinner för försäljning och kundmötet. Din arbetsstil skall präglas av hög kvalitet och frekvens i besöket som är inriktat mer på lösningen Glen Dimplex kan erbjuda snarare än ren produktförsäljning.

Du skall kunna resa och planera din arbetstid och arbeta självständigt framåtriktat så att du är påläst och förberedd inför mötena för maximal effektivitet både för dig och för kunden. Du är positiv och resultatorienterad i din personlighet och alltid angelägen av att nå dina mål och vet vad som krävs för att nå dom. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen eller från våra kundgrupper. Viktigast är dock att du är naturlig i rollen som säljare och vi värdesätter personer som är vana vid att mer fokusera på att sälja lösningar som ger kunder mervärde och att gilla att  driva långsiktiga kundrelationer. Du är flytande i Svenska och engelska i tal och skrift och har givetvis körkort och kan resa i tjänsten.

Vi erbjuder ett spännande arbete i en bransch som är expansiv och dynamisk. Du  dokumenterar ditt arbete i vårt CRM system Super Office. Vi räknar med att du är på kontoret en dag i veckan och resten ute på fältet. Fast marknadsmässig lön och tjänstebil samt de verktyg som behövs i ditt arbete erbjuds till rätt person.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino i denna rekrytering på 0733-763930.

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande. Vår målsättning är att ha kontrakterat en person innan midsommar.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.