GSAB söker en Innesäljare med placering Skogås

image_gallery.jpgGSAB är inne i ett expansivt skede där vi ser stora utvecklingsmöjligheter och söker därför en relationsskapande innesäljare/ordermottagare.

 

Som innesäljare/ordermottagare hos GSAB kommer dina arbetsuppgifter innebära kontakt med företagets befintliga kunder via telefon, mail, och direktkontakt med kunder som kommer till oss. Arbetet gäller främst inkommande förfrågningar och beställningar från våra kunder som mestadels består av hantverkare inom glasmästeri- och byggbranschen.  

För att lyckas i rollen krävs det att du är systematisk och strukturerad men även resultat- och målorienterad med eget starkt driv. Du ska vara van vid att arbeta med relationsskapande försäljning inom byggbranschen med dokumenterat goda resultat. Du är van vid att ha mycket kundkontakt, ofta via telefon och mail, och förstår vad som adderar värde för kunderna. Då tjänsten även kan innebära kundbesök runt om i Stockholmsområdet är det ett krav att du har B-körkort. 

Som person är du prestigelös, öppen, orädd, lyhörd och tydlig. Du har en förmåga att bygga relationer, och du trivs i en problemlösande roll med mycket sociala kontakter. Du bör ha ett tekniskt intresse och god IT-vana. Då vi är en liten organisation är det också viktigt att du har lätt för att samarbeta och skapa en god stämning. 

Vi erbjuder ett spännande säljarbete på ett växande företag inom glas- och byggindustrin. Vi har trevlig gemenskap, en hög professionell nivå, och en miljö där utvecklingsmöjligheterna är många. Ledarskapet präglas av hög social kompetens i kombination med målfokuserad energi. Genomgående för all personal är att det finns en stark egen drivkraft och en delaktighet i att ständigt utveckla företagets arbetssätt för att förbättra vår position och konkurrenskraft. 

I denna rekrytering samarbetar GSAB med Rubino Rekrytering, och samtliga frågor angående tjänsten hänvisas till ansvarig kontaktperson Harry Rubino, 073 – 376 39 30. Då urvalsprocessen sker löpande är det bra att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Ansöker gör du via hemsidan www.rubino.se, vi tar ej emot ansökningar på annat sätt. 

 

GSAB är nordens ledande grossist till glas- och byggindustrin. I närmare 70 år har vi varit leverantör till Sveriges glasmästerier. Vår produktbredd sträcker sig från beslag, profiler och förbrukningsvaror, till kompletta duschväggar, garderobsdörrar, glas- och skjutdörrar, räcken samt uterum; allt med glaset i fokus. Företaget är välkänt för produkter med enastående funktionalitet, hög kvalité och attraktiv design. Vi omsätter idag drygt 50 miljoner. Vi fortsätter att växa och vi ser en fortsatt stark efterfrågan på våra produkter. Läs mer om dessa på gsab.se eller Invitrea.se.