22 mars, 2019

GSAB söker Tekniskt Säljstöd

image_gallery.jpg

GSAB , söker nu en driven och engagerad person som vill jobba med exklusiva material där kreativa lösningar och hög service är ett signum som GSAB står för.

 

Tekniskt Säljstöd

Vi söker dig som är lösningsorienterad kan se helheten likväl detaljerna i ett projekt där utgångspunkten är kundens önskemål, det innebär att leverera en komplett upplevelse av kvalité och service till kund. GSAB har egen tillverkning och produktion i moderna lokaler i Skogås.

Rollen 
I rollen som Tekniskt Säljstöd på GSAB kommer du att vara länken mellan kunden, försäljning och produktion. Försäljningen kommer med en idé för att lösa ett konkret kundbehov. Du blir den som jobbar från idé till konkret ritning och kalkyl. 
Kunderna är i första hand Glasmästare (entreprenörer), Distributörer, Husbyggare, Fastighetsägare samt Arkitekter. Du ansvarar för att svara mot kundförfrågningarna där säljarna behöver din support. Du blir även en viktig del GSABs produktutveckling av framtagandet av nya produkter och lösningar. Du får möjlighet att jobba med marknadens mest kvalitativa och attraktiva produkter. Du rapporterar direkt till Försäljningschefen. 

Din profil 
Det är en merit om du är från bygg eller glas branschen men inte avgörande. Du kan ha drivit liknande projekt, tidigare som exempelvis bygg beräkningar eller offertberedare. Vi ser att du har gymnasieutbildning samt adekvat eftergymnasial utbildning, vara van i att arbeta och producera förslag i CAD, dessutom vara flytande i Svenska och Engelska.  

Vi erbjuder 
Rätt person kommer att få jobba i en nyckelroll som har en stor inverkan på försäljningen och tillsammans med försäljningschef utveckla rollen. Vi sitter i ljusa trevliga lokaler i Skogås. 

Ansökan 
Rekryteringen sköts av vår samarbetspartner Rubino Rekrytering och kommer att intervjua löpande. OBS, vi tar inte emot ansökningar på mail. Frågor besvaras av rekryteringskonsult, Harry Rubino på telefon 0733-763930. 

Välkommen med din ansökan!

 

GSAB är nordens ledande grossist till glas- och byggindustrin. I närmare 60 år har vi varit leverantör till Sveriges glasmästerier. Vår produktbredd sträcker sig från beslag, profiler och förbrukningsvaror, till kompletta duschväggar, garderobsdörrar, glas- och skjutdörrar, räcken samt uterum, allt med glaset i fokus. Företaget är välkänt för produkter med enastående funktionalitet, hög kvalité och attraktiv design. Vi omsätter idag ca 65 miljoner SEK. Vi fortsätter att växa och vi ser en fortsatt stark efterfrågan på våra produkter. Läs mer på www.gsab.se och www.invitrea.se.

 

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.