23 augusti, 2018

Innesäljare, Nils Ahlgren AB

Nils Ahlgren AB söker en engagerad Innesäljare

Vi söker dig som vill anta utmaningen att skapa ett flexibelt och varierande arbete i det ”lilla” företaget. Här finns goda möjligheter till personlig utveckling och en roll där DU kan göra skillnad i utvecklingen av bolaget.

Arbetsuppgifter:

  • Att hantera inkommande order via telefon och mail
  • Ta hand om offertförfrågningar avseende hela Ahlgrens sortiment
  • Aktiv försäljning via telefon vid kampanjer
  • Support till Ahlgrens säljare
  • Till viss del göra kundbesök och deltagande på mässor

Egenskaper:

Vi uppskattar personliga egenskaper som social kompetens och god samarbetsförmåga. Du är inte rädd för att prova nya arbetsuppgifter och ditt arbete genomsyras av noggrannhet, gott bemötande och en positiv inställning. Som anställd på Nils Ahlgren AB krävs det att du med lätthet kan jobba både självständigt och i grupp. Du är vårt ansikte utåt och det är därför viktigt att du är serviceminded och lösningsorienterad.

Det är även meriterande om du har:

  • Körkort (krav)
  • God datorvana (Jeeves/Monitor)
  • Talar och skriver engelska

Tillträde: Omgående
Anställning: Fast med provanställning 6 månader
Arbetstid: Schemalagda arbetstider, kl.07:30-16:00
Lön: Fast lön

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.
Urval sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028
Välkommen med din ansökan!

Nils Ahlgren AB grundades 1934 av köpmannen Nils Ahlgren. I vanligt tal är vi idag mest kända som enbart Ahlgrens. Företaget är en materialleverantör till bygghandeln avseende spik, skruv, byggbeslag, kärror, nät och stängsel med mera. Sortimentet är brett och rymmer ett flertal kända och efterfrågade varumärken. Ahlgrens kunder är alltifrån stora landsomfattande bygghandelskedjor till mindre fristående bygg- och järnhandlare.Ahlgrens har även en avdelning som är specialiserad på områdesskydd. Även denna del av företaget en materialleverantör men här riktad mot stängseluppsättare och byggbolag.Utöver detta genomför vi även egna entreprenader riktade mot slutkund. Avdelningen områdesskydd erbjuder ett brett sortiment av stängsel och grindar för olika

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.