Innesäljare Onninen Karlskoga

Ny bild Onninen.jpg

 

Dags att hitta en ny stjärna!
Vill du utvecklas och vara med att bygga något nytt inom området Elinstallation? Då är du vår nya stjärna! 

Onninen expanderar inom Elinstallation och söker nu en Innesäljare som vill vara med på resan att utveckla affärsområdet. Vi har en webbshop i framkant och en etablerad logistikavdelning. Det vi söker nu är en medarbetare som vill vara med att driva försäljningsutvecklingen. 

Varför Onninen?
Hos Onninen fokuserar vi på människan – oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Vår verksamhet handlar om förtroende – och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket, då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.

Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning vid våra rekryteringar

Arbetsuppgifter & ansvarsområden
Du kommer som innesäljare tillsammans med försäljningschefen att bygga upp affärsområdet, med försäljning, utbildning av kunder, och skapa ett sortiment som är optimalt. Till din hjälp har du försäljnings- och offertteamet på vårt kontor i Karlskoga. 

Du kommer att ha mycket kundkontakt genom aktiv bearbetning och försäljning till nya kunder och ge dem en 100% service. I arbetet ingår att göra offerter och att bereda ordrar. Ditt arbete blir även att delta och marknadsföra Onninens nya affärsområde vid kund- och säljaktiviteter. 

Du har ett mycket nära samarbete med Försäljningschefen som du rapporterar till. Andra interna kontakter blir främst våra KAM, ute och innesäljare, produktchefer och logistikavdelningen. 

Din profil
Vi ser att du har väldokumenterad erfarenhet inom området Elinstallation och du förstår vad våra kunder behöver för att kunna lösa sin vardag. Du har dokumenterad utbildning eller motsvarande inom elinstallation, samt att du arbetat minst tre år med försäljning inom branschen. 

Hög servicenivå är ett av dina attribut och du brinner för försäljning. Du är mycket självgående och genom ditt entusiastiska arbetssätt skapar du långsiktiga samarbeten med både kollegor, leverantörer och kunder. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål, vill bygga nytt inom branschen. Du är också strukturerad, lösningsorienterad och uthållig i ditt arbetet. 

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift obehindrat, har du erfarenhet av SAP är det meriterande. Vi ser också att du har B-körkort då resor kan förekomma. 

Din placering blir i våra lokaler på Bergrumsstigen 1 i Karlskoga.

Ansökan
Är du intresserad och vill veta mer? I den här rekryteringen samarbetar vi med Rekryteringskonsult Harry Rubino, kontakta honom på 0733-763930 med frågor. Tveka inte att ansöka redan idag, då urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Skicka därför snarast ett personligt brev och ditt CV till www.rubino.se 

Onninen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Och vi tillämpar bakgrundskontroller som urvalskriterier i alla rekryteringar.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Kesko Sverige

Kesko Sverige äger och driver verksamheter inom bygg- och infrastruktur. Bygghandel för proffs och konsumenter, infrastruktur så som elnät, telenät och vatten- och avlopp. Våra varumärken är K-Bygg, K-Rauta och Onninen.

Vi finns över hela Sverige, från Storuman i norr till Malmö i söder. Idag är vi 1400 medarbetare och vi fortsätter att växa.

Kesko Sverige är ett helägt dotterbolag till den finska koncernen K-Group som driver dagligvaruhandel, bilhandel samt bygg- och teknisk handel. K-Group har 45 000 anställda med verksamhet i 8 länder.

Alla vi som arbetar inom Kesko Sverige har ett gemensamt mål: att bli nr 1 i Sverige inom bygg- och infrastruktur och branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Onninen Sverige
erbjuder ett omfattande utbud av produkter och tjänster inom belysning, elnät, elinstallation, telekom och VA för proffs. Våra kunder är nätbolag och deras entreprenörer, VA-entreprenörer och elinstallatörer.På Onninen arbetar vi för att våra kunder ska ha en stark partner och leverantör för att lyckas med sina projekt. Vi servar våra kunder på ett personligt sätt, såväl online som genom säljteam.