27 oktober, 2017

Innesäljare / Ordermottagare Förpackning, Antalis

Innesäljare / Ordermottagare till vårt affärsområde Förpackning, Jordbro

Grossistkoncernen Antalis har en självklar tätposition i Europa inom papper, förpackningar. I det svenska dotterbolaget Antalis är vi marknadsledande inom tryckpapper och kontorspapper samtidigt som vi växer kraftigt inom övriga affärsområden.

Under de senaste åren har vi byggt upp vår försäljning inom förpackning och vi tar en allt starkare position på den svenska marknaden.

Egentligen är vi inte överraskade över vår framgång. Vi har en urstark organisation i ryggen i Sverige och dessutom den europeiska koncernens resurser och gedigna kunnande. Vi har dessutom en effektiv och smidig logistikapparat som är mycket svår att överträffa. Vi har ett mycket kompetent säljteam. Sammantaget ger det en styrka som gör det möjligt för oss att erbjuda landets kunder en service och ett sortiment av absolut högsta kvalitet

Vår framgång gör att vi måste förstärka vår organisation med en person som hjälper oss att vässa vår service till kunderna ytterligare. Kort sagt: Vi behöver en affärskoordinator med inriktning på innesälj/ordermottagning.

Den person vi tänker oss i den rollen ska lockas av att vara en viktig del i vår relation med vår kund och
kunna samarbeta med fältsäljarna för att kunna lösa kundernas behov. Du skall därför drivas av att ge våra kunder inom området en förstklassig support och service.
Du skall gilla att vara koordinator mellan oss och kunden. Du kommer att arbeta med offerter och rådgivning till våra kunder på våra produkter. Du tar även order vid toppbelastning och följer upp vår försäljning och ser trender i försäljningen. Du bör se dig själv som en förvaltare av nyckelkunder och är därför en person som bygger upp långvariga förtroendefulla relationer. Du måste också ha förståelse för att framgångsrik försäljning är ett teamarbete. God samarbetsförmåga värderas därför högt.

Grunden för hela företagets framgång ligger i en Kundtjänst som har hög servicenivå och tillgänglighet. Därför kommer en väsentlig del av tjänsten vara att bistå Kundtjänst med ordermottagning och övrig kundservice under de tidpunkter då det är toppbelastning. Det är självklart en värdefull merit om du har en gedigen erfarenhet från förpackning, tryckeri eller närliggande branscher.

Du kommer till en organisation där vi ger medarbetarna långtgående ansvar och ett tydligt mandat inom sitt område. Det ger en miljö där det är högt till tak och gott om utrymme för egna initiativ. Vår företagskultur är öppen och informell men samtidigt professionell med hög kompetens inom olika sakområden. Du kommer även att få en gedigen produktutbildning samt löpande säljträning och support för att nå målen.

Tjänsten är placerad på Antalis kontor i Jordbro varför det är en fördel om du bor söder om stan.

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande. För ytterligare information är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Antalis AB är den ledande grossisten inom finpapper och en starkt växande aktör inom storformat och på emballagemarknaden i Sverige. Den internationella koncernen Antalis är den största grossisten i Europa inom såväl finpapper som emballage. Omsättningen i Sverige uppgår till 850 miljoner kr och företaget har 130 anställda. Företaget har mer än 5 000 lagerhållna produkter.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.