26 februari, 2018

Innesäljare Sifvert Skruv AB

Är du en lyhörd och driven innesäljare med branschkunnande från industrisektorn och har förmåga att skapa, utveckla och vårda goda relationer med kunder?
Söker du dig till ett stabilt och välrenommerat företag i branschen?
Då ser vi fram emot din ansökan!

Som innesäljare på Sifvert Skruv har du ansvar för en mängd olika uppgifter. En stor del av arbetet består av att möta kunden i telefon och mail och hantera beställningar, sköta leveransbesked osv. Du kommer att ha kundansvar för ett antal kunder där du ansvarar för hela säljprocessen, offertförfrågningar, uppföljning av offerter, ordermottagning och du är ansvarig för kundens avtal och prissättning. Du ansvarar helt enkelt för kundens utveckling och vårdar kundrelationen för dessa kunder. I rollen som innesäljare så förväntas det att du är proaktiv och på egna initiativ tar kontakt med kunder för att sälja och marknadsföra våra produkter/tjänster. Du kommer även att bearbeta nya kunder och du är därför van att arbeta mot uppsatta mål och har ett kundorienterat förhållningssätt. Kundbesök förekommer för att vårda kundrelationen eller bistå kunden på plats vid behov. Du arbetar tillsammans med övriga i säljorganisationen mot uppsatta mål och du ska trivas med att arbeta i ett mindre team. Vårt kontor ligger i Västberga industriområde i Södra Stockholm.
Våra kunder finns idag främst inom tillverkande industri och tillhörande segment.
Vi ser det därför som extra meriterande om du har erfarenhet från dessa branscher och sysslat med fästmaterial på ett annat sätt tidigare. Du rapporterar till försäljningschefen.

Vem trivs här?

Du är en utåtriktad innesäljare som trivs med kundkontakter och vill vara en del av ett företag som uppmuntrar personligt engagemang, utveckling och hög servicekänsla.
Du tycker försäljning och att göra affärer är roligt men har också intresse för administration. Du är driven och självständig och tycker om att jobba mål och resultatinriktat.
Du kan hålla ett högt tempo, är strukturerad och ordningsam.
Vi tror du har minst gymnasial utbildning, kan officepaketet och har B-körkort
Du pratar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.
Vi erbjuder dig:

Ett mycket fritt och självständigt arbete där du kan påverka både din och företagets framtid
Positiva kollegor med lång erfarenhet som kommer att stötta dig i arbetet
Intern utbildning på produkter och annat du behöver för att klara dig
Goda marknadsmässiga villkor för rätt person

Urval sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028

Välkommen med din ansökan!

 

Sifvert Skruv AB är grossist och lagerhåller ett brett sortiment av fästelement, bultar, skruvar, muttrar och bygginfästningar. Sifverts styrka ligger i det kompletta breda sortimentet med snabba leveranser direkt från lager. Sifvert har dessutom flera specialiteter såsom rostfria fästelement, distanser, clips och säkerhetsskruv.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.