Innesäljare till Nils Ahlgren AB

Nils Ahlgren AB söker en engagerad Innesäljare.

Vi söker dig som vill anta utmaningen att skapa ett flexibelt och varierande arbete i det ”lilla” företaget. Här finns goda möjligheter till personlig utveckling och en roll där DU kan göra skillnad i utvecklingen av bolaget.

Arbetsuppgifter:

Att hantera inkommande order via telefon och mail
Ta hand om offertförfrågningar avseende hela Ahlgrens sortiment
Aktiv försäljning via telefon vid kampanjer
Support till Ahlgrens säljare
Till viss del göra kundbesök och deltagande på mässor

Egenskaper:

Vi uppskattar personliga egenskaper som social kompetens och god samarbetsförmåga. Du är inte rädd för att prova nya arbetsuppgifter och ditt arbete genomsyras av noggrannhet, gott bemötande och en positiv inställning. Som anställd på Nils Ahlgren AB krävs det att du med lätthet kan jobba både självständigt och i grupp. Du är vårt ansikte utåt och det är därför viktigt att du är serviceminded och lösningsorienterad.

Det är även meriterande om du har:

• Körkort (krav)
• God datorvana (Monitor)
• Talar och skriver engelska

Tillträde: Omgående 
Anställning: Fast med provanställning 6 månader
Arbetstid: Schemalagda arbetstider, kl.07:30-16:00
Lön: Fast lön
Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst. Urval sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028. Välkommen med din ansökan!
 
Nils Ahlgren AB grundades 1934 av köpmannen Nils Ahlgren. I vanligt tal är vi idag mest kända som enbart Ahlgrens. Företaget är en materialleverantör till bygghandeln avseende spik, skruv, byggbeslag, kärror, nät och stängsel med mera. Sortimentet är brett och rymmer ett flertal kända och efterfrågade varumärken. Ahlgrens kunder är alltifrån stora landsomfattande bygghandelskedjor till mindre fristående bygg- och järnhandlare. Ahlgrens har även en avdelning som är specialiserad på områdesskydd. Även denna del av företaget en materialleverantör men här riktad mot stängseluppsättare och byggbolag. Utöver detta genomför vi även egna entreprenader riktade mot slutkund. Avdelningen områdesskydd erbjuder ett brett sortiment av stängsel och grindar för olika ändamål. Här finns allt från klassiskt flätverksstängsel till paneler och palissader. Vi marknadsför även olika typer av grindar med och utan automatik, rotationsgrindar, vägbommar m.m. Mest kända är vi säkert för mobila byggramar och kravallstaket som pryder byggarbetsplatser runt omkring Mälardalen. Ahlgrens är tredjepartscertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001. Kontor och lager finns i Jordbro företagspark och ägs sedan 1982 av Skyllbergs Bruk som har sitt säte i södra Närke.